avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Spuneati de telemunca. O masura de bun simt din p.d.v. legal ar fi sa fie obligate firmele private sa practice telemunca pentru toate domeniile de activitate unde este posibil. Stiu multe firme unde peste 95% din personalul TESA ar putea lucra de acasa dar este interzis asta din cauze de incapatinare si gandire comunista a conducerii.
Ultima modificare: Joi, 18 Noiembrie 2021
BX, utilizator
Mai toti care lucrează în birou mai mult de 3 persoane vor face covid.
Este doar o chestiune de timp.
Din câte știu mai toti toti care au făcut covid și am discutat cu ei s-au infectat asa.

Telemunca ar ajuta mult.

Sunt și recomandări în acest sens pe.plan normativ.

În plus, nu ar mai circula aiurea cu metroul s.a.m.d.
Asa s-ar evita alte infectari.
Bill Gates zice ca se vor mai relaxa lucrurile în domeniul pandemiei la mijlocul anului viitor.
Nu ca se sfârșește.

[ link extern ] /

Chestia ca nu vor apărea tulpini noi agresive este incerta.
Aveam delta și delta Plus după ce lucrurile părea sa aibă un curs favorabil.

Nu prea putem vorbi de logica din moment ce virusul Sars-Cov-2 evoluează în mai multe direcții și unele par imprevizibile.
Practi, a contrazis tot ce știau medici epidemiologi pana acum.
De aici și.deruta lor....
București pare mai bine.
Este aproape de 70% ,sau chiar peste, cu vaccinați și trecuti prin boală.

,,Este pentru prima dată când incidenţa scade sub pragul de 5 la mie, după data de 27 septembrie. În ultimele săptămâni, rata de infectare a continuat să scadă treptat, ajungând joi la o valoare apropiată de cea înregistrată la finalul lunii septembrie.
Citeşte întreaga ştire: Rata de infectare din București a scăzut sub pragul de 5 cazuri la mia de locuitori"

,,Bucureștiul a numărat astăzi 380 de cazuri cu COVID, în scădere cu 47 de cazuri faţă de ziua precedentă, însă în continuare cele mai multe la nivel național."

Sper ca valul 5 sa nu afecteze rău Bucureștiul.
Pana în ianuarie 2022 se poate depăși 90% persoane imunizate in capitala.
,,Valeriu Gheorghita le vorbeste milioanelor de romani din toata tara despre o noua serie de masuri care au fost luate, si vor fi luate in continuare, in toata Romania de catre autoritati pentru a preveni un val 5 care sa aiba o putere si mai mare decat valul 4, care inca este in desfasurare."

[ link extern ] /

Este bine ca au inteles ca nu e joaca cu valul 5.
De prin iulie mie imi părea imprevizibil si de neevitat valul 5.

Valul 4 a ucis vreo 20 000 de oameni dacă am înțeles eu bine.

Deja aveam delta Plus in România și inca 20 de noi mutații noi despre care nu prea se stie nimic.
Tulpina Delta Plus e mult mai agresiva decât ce am avut pana acum.
Valul 5 va fi cu delta Plus predominant in România.

Sper sa avem în București 94% vaccinați și trecuti prin boală in ianuarie 2022.
Restul tarii nu știu la cât poate ajunge.

,,Două regiuni austriece vor impune măsuri restrictive pentru toţi oamenii începând de săptămâna viitoare, pentru a reduce rata crescândă a infecţiei cu coronavirus, pe măsură ce spitalele se luptă să facă faţă pandemiei, anunţă Politico, citată de News.ro."

[ link extern ]

Îmi par haotici austriecii.
I-a terminat Covid-19.

Daca abordează prost problema nu vor rezolva nimic.
Ultima modificare: Vineri, 19 Noiembrie 2021

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)