avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Cat mai costa un divort
Cel mai recent răspuns: Ibinceanumarian , utilizator 08:09, 8 Iulie 2020
Ar trebui sa mergeti la avocat, aveti multe nelamuriri si sunteti si greu de citit.
repet, daca nu va intelegeti in toate privintele, nu puteti divorta la notar si nu inteleg cum adica sa aiba domiciliul la dvs , dar sa stea la maica-sa... bininteles ca e o aberatie ce vreti.
Numele mamei nu are legatura cu drepturile de parinte,
Mam referit ca an actul de divort fata sa fie trecuta la mine dar da locuiaca la maicasa. Cat timp e permis pentru a ne gandi an privinta semnari div.si nu trebuia sa fie si un raport dela autoritatea tutelala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Răzgândire divorț la notar Danibinceanu Danibinceanu Buna ziua cine poate sami spuna si mie daca nam cazut de acord asupra div la notar ce se antanpla daca nu semnez (vezi toată discuția)
Parasire de la domiciliu actual la altul andreibanu1985 andreibanu1985 buna ziua am o intrebare daca sotia a plecat cu copilu de la domiciliu care il am si eu si sa dus la bunici fara sa stiu eu,ulterior sa aud casi schimba ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi audiat un minor sub varsta de 10 ani gygygy gygygy fetita mea dupa divort a fost incredintata mamei ei,mar interesa cum sa procedez ca instanta sa-mi audieze fata care nu are decat 7 ani .fata mea decate ori ma ... (vezi toată discuția)