avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator imobil

Buna ziua. Daca am absolvit scoala de administratori acum 10 ani obtinand diploma de calificare profesionala este obligatoriu pentru obtinerea atestatului de a primarie sa mai fac o alta scoala ?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:04, 21 Aprilie 2021
Da asa am spus si eu ...daca faci cursurile dupa noua lege adica 196 depui si iti da atestat . Daca ai cursuri facute mai vechi ...dai examen . Oricum multumesc foarte mult pentru ce mi-ati spus.
Nu m-ati inteles. Cursurile vechi nu mai sunt bune. Nu va primesc actele la primarie daca nu aveti cursurile astea noi.
Multumesc , oricum m-am inscris la cursuri .

caradis a scris:

Buna ziua. Asa cum am promis am revenit . Daca ai cursuri dupa legea 196 nu mai trebuie sa sustii examenul pentru atestat. Daca nu ai il sustii. 2 Primarii asa mi-au raspuns ..celelalte nici nu s-au deranjat ...inca sunt in stare de urgenta . Multumesc oricum pentru raspunsuri.

Am recalificare prin MM și ME din 2004, și atestat din 2005. Profesez ca adm. din feb. 2005. Sa ma înscriu pt. un nou atestat sunt de acord, dar sa ma oblige sa ma recalific pe 500 lei, nu. Din GL. Multumesc.
Daneza_daniela....sa ne spuneti daca v-au dat atestatul nou fara acele cursuri.

Alte discuții în legătură

Atestat administrator dritaS dritaS Am obținut atestatul de administrare imobile în urmă cu aproximativ 10 ani.In 2013 când era obligatorie înființarea unei persoane juridice privind ... (vezi toată discuția)
Administrator imobile AnnyaM AnnyaM Buna ziua, In luna aprilie 2017 am obtinut un Certificat de calificare profesionala pentru administrator imobile acreditat de Ministerul muncii si de ... (vezi toată discuția)
Atestatul de administrator condominii alindobre alindobre Conform legii 196/2018, pentru a putea desfasura activitatea de administrare, este necesar ca persoana in cauza sa obtina un atestat de administrator ... (vezi toată discuția)