Chiar daca nu as avea acele 100minute de inregistrari, am pe whatsup, facebook messenger chiar si mailuri in care efectiv sunt injurat.
Imi cer scuze fata de modul de exprimare dar desi este putin interpretabil, cum ati precizat si dvs, puteati sa intrebati. Eu am descris situatia clara, la obiect, in prezent, referitor la indemnizatie, ca sa nu intru in astfel de povesti mai detaliate financiar.
Provocat? Doamne... cat m-am abtinut eu pentru copiii astia, singurul lucru pe care mi-l doresc este s-o provoc si sa ma cert cu ea pana la epuizare, pana ne deshidratam, atat am strans in mine! Dar cu copiii de fata? Eu sunt cerebral, cand vad ochii speriati ai unui copil, mai ales ai mei, timpul se opreste in loc si uite asa am disponibil sa ma gandesc de 1 milion de ori cum sa reactionez.
Martonze a scris:
Eu consider că v-am răspuns suficient de civilizat, adecvat situaţiei descrise de dumneavoastră. Ar fi interesant să vedem şi descrierea situaţiei văzută de consoarta dvs.
Aţi afirmat chiar dvs. că indemnizaţia de creştere a copilului este singura susţinere financiară a familiei şi ajutorul modest de la părinţii dvs., recitiţi ce aţi scris dvs., nu eu.
Apoi, aţi scris că aveţi peste 100 minute înregistrări, aveţi clipuri.Cu ce scop le-aţi făcut? O credeţi chiar aşa...plecată de acasă pe mama copiilor dvs. încât să nu vadă că îi pregătiţi ceva? Cum se face că aveaţi telefonul pus pe înregistrare chiar atunci când femeia se dezlănţuia? Nu cumva aţi provocat-o, cunoscând reacţiile ei?
When, iar o luăm cu disfuncţionalitatea? Iată, mămica din Cluj, de funcţională ce era, azi îşi plânge copilul plecat în programul de relaţii cu tăticul.Nu şi-a alienat parental copilul.Nici mămica din Braşov, anul trecut, când tăticul poliţist a ucis, tot în programul de vizită, copilaşul de 3 ani. Nu mai vorbiţi de disfuncţionalitate, când, de fapt e vorba de instinctul matern, prezent la toate mamiferele, instinctul de a-şi proteja puii.