Avem 2 baieti mititei, unul de 3 ani jumate si altul de 1 an jumate.
Nu lucrez de 1 an jumate
La job am renuntat la 2-3 luni dupa ce s-a nascut cel mic, pentru a sta cu ea acasa s-o AJUT!
Nu era asa acum 2 ani, punct
Acum 2 ani puteam sa ies afara cu baiatul meu, singur, la plimbare si la joaca.
sa vedeti ce se intampla daca ii spun ca vreau sa ies afara cu el / sau cu ei (pe scurt: urlete salbatice
ce s-a intamplat oare cu ea in anii astia? de ce schimbarea asta si cum?
Am mai spus ce-mi doresc in postarile precedente: sa divortez, sa ne separam civilizat, sa stea copiii la mine 1-2-3 luni (max, zic eu) pana merge cateva sesiuni la un psiholog sa...isi mai revina... (app, de 2 ani ii zic sa mearga la psiholog, s-o ajute). Apoi, copiii pot sa stea la ea, nu am nicio problema atata timp cat 2-3 zile vor putea sa stea si la mine.
pe de-o parte ziceti ca nu era asa acum 2 ani, pe de alta, ziceti ca o trimiteti la psiholog de aproapte 2 ani.
Ma intreb de unde schimbarea asta, de ce si ce a facut-o ca "ieri " sa va lase cu copilul si azi sa nu va mai lase?
cu ea ati vorbit ?
Poate si " ajutorul " asta din partea dvs o fi contribuit la schimbarea comportamentului ei..
poate e ceva in neregula cu ea - o depresie, o ceva de gen.. si fara ajutor, nu trece.
Poate o convingeti sa mearga la psihiatru poate faceti si terapie in familie.. poate va mai ganditi daca e cazul sa renuntati.
Poate vorbiti si cu maica-sa.
Nu cred ca ati facut bine lasand jobul si ramanand acasa, multe frustrari si crize, apar si cand e lipsa de bani.