avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INCETARE CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INCETARE CIM

Va rog sa-mi spuneti ce pasi trebuiesc urmati pentru a inceta CIM a unui angajat. Eu am facut decizia de incetare a CMI si nu stiu daca mai trebuie ceva.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:14, 21 Decembrie 2009
Faceti o adresa in care explicati ca dintr-o eroare a fost inregistrat acel c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare concediere adriana.chiritescu adriana.chiritescu Crede-ti ca instanta v-a anula o decizie de concediere daca situatia se prezinta astfel: - nota de constatare pe 14.07.2008 semnata de directorul ... (vezi toată discuția)
Nerespectare preaviz in cazul demisiei dijmarescu dijmarescu Buna seara Nu s-a respectat preavizul in cazul demisiei angajatului. Ca urmare s-a convocat comisia de disciplina, sanctiunea aplicabila fiind desfacerea ... (vezi toată discuția)
Preaviz art. 61 lit.a) codul muncii adriana.chiritescu adriana.chiritescu Daca o concediere disciplinara conf. art.61 lit.a) are specificat: \"se acorda preaviz de 20 zile lucratoare \" dar nu se specifica intervalul de preaviz si ... (vezi toată discuția)