avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Bunica mea a murit in 20 august 2020 eu, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Bunica mea a murit in 20 august 2020 eu, fratele meu ...

Buna ziua! Bunica mea a murit in 20 august 2020 eu, fratele meu si mama mea locuim in casa bunicii de cand ne-am nascut.. Este posibil ca celelalte 2 fiice ale sale sa ne dea afara?
Ultima modificare: Luni, 24 August 2020
Timea30, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:58, 5 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ca nu puteti incasa banii fără dezbaterea succesiunii.
Dezbateti moștenirea după bunica, includeti si banii din cont, apoi ii veti putea ridica.
@ raluk0207
Sa va dea afara, nu, caci si dvs și fratele sunteți mostenitorii unei cote parti.

Nu e doar mama moștenitoare?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Emilika40 a scris:

@ raluk0207
Sa va dea afara, nu, caci si dvs și fratele sunteți mostenitorii unei cote parti.

Nu e doar mama moștenitoare?

Da, moștenitoare sunt doar mama si cele doua surori. Acum am recitit, ca e vorba de bunica maternă.
Ultima modificare: Luni, 7 Septembrie 2020
raluk0207, utilizator
Buna seara! Acum am aflat ca noi platim impozitul pe teren iar cealalta fiica primeste porumb pentru ca a dat in arenda bine nu tot terenul doar majoritatea iar noi nimic. Ce e de facut?
Ultima modificare: Duminică, 9 Mai 2021
Timea30, utilizator
Ati dezbătut succesiunea bunica?

Alte discuții în legătură

Retragere din dezbaterea succesiunii userabc1 userabc1 Buna ziua! Bunica din partea mamei a murit in urma cu 3 ani, iar mama in urma cu 2 ani. Rudele din partea mamei doresc sa faca succesiunea acum, pentru ca ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate dezbatere mostenire gabiconstanta gabiconstanta bunicii mei nicolae si anica au avut 4 fete .--ionica , nela , lia , tudorita . in anul 1970 bunicul nicolae a decedat - sa facut succesiune - au ... (vezi toată discuția)
Probleme de mostenire leusan leusan Tatal meu a decedat.Are un certificat de mostenitor dupa tatal lor(bunicul) impreuna cu fratii sai , si mama sa pe cote parti ,fara a fi iesiti din ... (vezi toată discuția)