Parerea mea este ca absolut toate tevile care trec printr-un apartament ar trebui scoase pe casa scarii intre balustrade si de acolo trase tevi la cei care doresc in apartament cu contoare tot pe casa scarii la fiecare apartament in parte si pentru fiecare utilitate de care consideram ca avem nevoie si incheiate contracte cu fiecare proprietar in parte.
si vin si eu cu intrebare acum...si cu tevile de scurgere din ghene (cele de la bucatarie si cele din baie de la WC/cada/lavoar) ... cu ele cum le mai scoti pe casa scarii ? daca asa e proiectat blocu...asa tre sa fie, acum ca mi s-a nazarit mie sau la altu ca nu-i convine nu stiu ce, e problema lui. Cand ati cumparat apartamentele de bloc, acolo scrie CLAR...iti asumi responsabilitatea de toate cele ce tin de apartamentul respectiv (ca nu ati dat atentie la tot ceea ce scrie pe contractul de vanzare-cumparare si v-ati mutat repede in el si apoi ati descoperit tot felu de necazuri...A CUI E VINA? Nu va convine la bloc, vindeti ap.si luati o vila/casa si nu va mai streseaza nimeni.
Plus ca in Legea 230 si normele de aplicare a ei, specifica si pe acolo cele relatate mai sus.
Ca cei de la asociatiei, v-au dus de nas ca e teava dumneavoastra iar pun intrebare...dece ati acceptat s-o reparati daca in lege zice ca e bun comun? o lasati sa curga sa ajunga si la vecinii de mai jos si faceau si ei "gura" la asociatie si vedeati atunci ce BUN COMUN era acea teava :))
Ati luat "galusca"de a repara singur...asta e, a cui e vina ?