avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum obtin o proba video accident auto_ , Am avut un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum obtin o proba video accident auto_ , Am avut un accident auto fara victime in dreptul ...

Buna seara,

Am avut un accident auto fara victime in dreptul unei statie de alimentare carburanti si agentul constatator a spus ca sunt vinovat, desi vinovat era celalalt sofer.
Am solicitat statiei de alimentare, care are camere de luat vederi, sa-mi dea inregistrarea traseului autoturismului si mi-au raspuns ca vor pune aceste imagini doar la dispozitia Judecatoriei unde am depus contestatie.
Cum trebuie sa procedez pentru a vedea inregistrarile cu masina mea: sa anunt Judecatoria sa ia proba, sa cer proba de la Judecatorie..sa insist la statia de alimentare...sau cum?
Multumesc.

Augustin
Cel mai recent răspuns: gabi_123 , utilizator 08:11, 14 Decembrie 2022
Buna ziua,

Eu am cerut sa mentina inregistrarile dintr-o benzinarie firmei Petrom printr-o scrisoare pe care am trimis-o prin e-mail si prin posta catre conducere .
Trebuie sa scrieti recomandat sau sa inregistrati cererea dvs la Primarie si sa solicitati stocarea inregistrarilor video, precizand:
- motivul (sunteti intr-un proces...etc).
- locul exact al evenimentului (adresa , zona...)
- ziua si intervalul orar dorit
Daca nu faceti solicitarea, Primaria poate sterge imaginile (legea prevede sa fie mentinute parca doar 2-3 saptamani - nu mai stiu exact).
Primaria va da inregistrarea numai Judecatoriei, Politiei (la cererea acestora)...si nu dumneavoastra. Dumneavoastra trebuie sa cereti Judecatoriei, Politiei sa solicite proba video de la Primarie
Spor!
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am avut un accident auto fara victime. procesul verbal ... augustinalexandrescu@yahoo.com augustinalexandrescu@yahoo.com Buna ziua, Am avut un accident auto fara victime. Procesul verbal al politiei m-a declarat vinovat pentru ca la iesirea pe bulevard dintr-o statie Peco nu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier dritaS dritaS buna ziua, Am o intrebare,sunt nemultumit de felul in care agentul de circulatie a intocmit P.V.de constatare a evenimentului tinand cont de faptul ca el nu a ... (vezi toată discuția)
Contestație amendă radar goldieczr goldieczr Buna ziua. Doresc sa contest o amenda pentru radar. In procesul verbal apare \'Articol prevedere: 121/1, Act normativ: HG 1391/06, Articole sanctionate: ... (vezi toată discuția)