Am avut un accident auto fara victime in dreptul unei statie de alimentare carburanti si agentul constatator a spus ca sunt vinovat, desi vinovat era celalalt sofer.
Am solicitat statiei de alimentare, care are camere de luat vederi, sa-mi dea inregistrarea traseului autoturismului si mi-au raspuns ca vor pune aceste imagini doar la dispozitia Judecatoriei unde am depus contestatie.
Cum trebuie sa procedez pentru a vedea inregistrarile cu masina mea: sa anunt Judecatoria sa ia proba, sa cer proba de la Judecatorie..sa insist la statia de alimentare...sau cum?
Multumesc.
Eu am cerut sa mentina inregistrarile dintr-o benzinarie firmei Petrom printr-o scrisoare pe care am trimis-o prin e-mail si prin posta catre conducere .
Trebuie sa scrieti recomandat sau sa inregistrati cererea dvs la Primarie si sa solicitati stocarea inregistrarilor video, precizand:
- motivul (sunteti intr-un proces...etc).
- locul exact al evenimentului (adresa , zona...)
- ziua si intervalul orar dorit
Daca nu faceti solicitarea, Primaria poate sterge imaginile (legea prevede sa fie mentinute parca doar 2-3 saptamani - nu mai stiu exact).
Primaria va da inregistrarea numai Judecatoriei, Politiei (la cererea acestora)...si nu dumneavoastra. Dumneavoastra trebuie sa cereti Judecatoriei, Politiei sa solicite proba video de la Primarie
Spor!
Accident rutier
dritaS
buna ziua,
Am o intrebare,sunt nemultumit de felul in care agentul de circulatie a intocmit P.V.de constatare a evenimentului tinand cont de faptul ca el nu a ... (vezi toată discuția)