Domnilor avocati, va urmaresc cu interes forumul si apreciez foarte mult ceea ce faceti pentru cei care apeleaza la serviciile dumneavoastra. Astazi ma vad si eu nevoita sa o fac...
Probabil ca subiectul "vanzatori inselati de cumparator" va socheaza, cum m-a socat si pe mine, avand in vedere ca de regula cumparatorul e cel inselat...
Pe scurt: bunica mea impreuna cu sora ei au detinut in co-proprietate un teren obtinut prin mostenire. Acum o luna s-au hotarat sa vanda, insa fara a spune nimanui despre asta si fara a reusi sa afle care este pretul pietei in zona respectiva. Au mers numai la primarie impreuna cu femeia care l-a cumparat, unde au semnat o chitanta de mana.
In final am aflat si noi ca, avand mari probleme cu banii, batranele au vandut ca sa-si achite din datorii... aproximativ 2 hectare la pretul de 2000 RON... - pret oferit de cumparatoare si nu cerut de ele - adica fiecare a vandut 1ha si a primit in schimb 1000 RON. Culmea a fost ca nu cu mult timp in urma cineva din familie a vrut sa cumpere un teren intr-o zona mai proasta chiar de la cumparatoarea in cauza, care a cerut 300 euro pe arie. Ce putem face pentru a recupera terenul si a-l vinde la pretul corect? Sau in orice caz... a nu-l face cadou respectivei...