avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... numere provizorii expirate+antecedente penale
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

numere provizorii expirate+antecedente penale

buna seara!in data de 2 oct am fost prins conducand o masina cu numere rosii expirate!oare scap cu o amenda administrativa?mentionez faptul ca in 2004 am primit un an inchisoare cu 3 ani suspendare!
multumesc pt informatii,care este parerea dvs,scap cu o amenda?daca voi fi pedepsit cu suspendarea executarii inseamna ca permisul meu va fi anulat?
se mai poate solicita dreptul de a conduce autov in situatia in care procesul este in derulare?
Cre ca de data aceasta pedeapsa pentru fapta comisa va fi data cu suspendarea executarii,avand in vedere si faptul ca ati mai comis o infractiune la regimul circulatiei rutiere,chiar daca ati fost reabilitat de drept.
In niciun caz nu veti mai avea dreptul de a conduce pe durata derularii procesului,pentru ca in mod normal permisul a fost luat in vederea anularii cestuia si nu ca masura asuguratorie
in 21 dec am fost in audiere,in dosar politistul nu a scris numai o infractiune si anume cond unui autov cu nr fals(eu am comis 2 infr(cond auto neinmatriculata si cond auto cu nr fals.chiar in ziua in care am fost prins am luat al treilea nr provizoriu,asta am dovedit o in audienta si dupa expirarea aceluia am inmatriculat o masina,am pus in dosar o copie a talonului.aceste fapte nu sunt circumstante atenuante?nici asa nu scap cu o amenda administrativa?
Din punctul meu de vedere,poate constitui o cicustanta atenuanta,cu greu,dar doar din punct de vedere al cuantumului pedepsei.
Dar, sa nu uitam ca cele doua fapte se afla in concurs real,conform art.33 lit. b c.pen.si fiind vorba despre doua fapte,dupa ce a mai fost comisa alta,fara a fi recidivist -si tot la regimul traficului rutier,situatia se schimba putin in defavoarea dvs.

Alte discuții în legătură

Dosar penal ionutdaniel ionutdaniel am condus sub influenta alcoolului adik mia iesit in alcooltest 1,20: si ma vut numerele expirate de altfel si permisul imi era suspendat ,am intrat cu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - fara permis syberia_sims syberia_sims Buna ziua, Un prieten de-al meu a avut accident aseara. Conducea o motocicleta inmatriculata dar nu avea permis. a mai fost prins conducand fara permis in ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis auto pitzi27 pitzi27 Buna ziua .. Am si eu o intrebare am condus fara permis auto (neavand) si am fost oprit de un echipaj de circulatie .. Mia venit o citatie de la udriste sa ma ... (vezi toată discuția)