avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Tatăl meu era casatorit de 12 ani cu o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Tatăl meu era casatorit de 12 ani cu o alta femeie ...

Buna ziua. Tatăl meu era casatorit de 12 ani cu o alta femeie ,el a decedat acum 2 luni,Acum noi am aflat că el nu are nimic pe numele lui ,totul fiind pe numele mamei vitrege ,vrem să știm dacă noi avem dreptul la ceva din ce a avut soția ? Ea nu ne spune nimic nelocuind în același oraș cu noi ,si mai stim ca el are un teren moștenit de la părinți lui
Ultima modificare: Marți, 29 Septembrie 2020
Saveta Craiciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Saveta Craiciu , utilizator 16:09, 13 Octombrie 2020
Pot merge la orice notar din oraș de la ei ? Noi nu suntem in relatii bune cu femeia aceea de aia intreb ,sau o sa ne citeze la notar ea ?

Ultima modificare: Vineri, 2 Octombrie 2020
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca a inceput procedurile , o sa va citeze notarul. dar vedeti in ce situatie este, puteti merge la orice notar de pe raza ultimului domiciliu al tatalui.
nu lasati s atreaca timpul.
Problema este ca dupa ce a decedat tata,sotia lui ne a blocat pe telefon ,ea nu are adresele noastre nimic ,poate dezbate mostenirea fara noi ? Va muktumesc

gi-jane2, moderator
nu, dar nici nu are ea vreun interes sa initieze procedura, ea stapaneste tot, dvs, nimic. Trebuie sa acceptati mostenirea in termen .
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2020
gi-jane2, moderator
Ok multumesc frumos,,Eu imi pot scoate certificatul de mostenitor din alt oras decat din orașul unde avea tata domiciliul ,adică la un notar
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Detalii succesiune ContSters181113 ContSters181113 Buna ziua Nu stiu cum sa procedez intr-un asemenea caz. Tatal meu locuia de 13 ani in casa bunicii mele (mama lui, care a murit acum 1 an si 10luni), ... (vezi toată discuția)
Succesiune IONY1972 IONY1972 Buna seara! Mama a decedat acum 7 ani,tatal a decedat de curand.Suntem 2 frati dintre care unul din prima casatorie a tatalui (nu infiat).Mentionez ca nu s-a ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa 24 de ani kristian-sen kristian-sen D-na A. este rezidenta in Germania si are cetatenie romana. Tatal sau a decedat in 1988 in Topoloveni (jud. Arges), cand mama sa era deja decedata. Tatal sau ... (vezi toată discuția)