avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Tatăl meu era casatorit de 12 ani cu o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Tatăl meu era casatorit de 12 ani cu o alta femeie ...

Buna ziua. Tatăl meu era casatorit de 12 ani cu o alta femeie ,el a decedat acum 2 luni,Acum noi am aflat că el nu are nimic pe numele lui ,totul fiind pe numele mamei vitrege ,vrem să știm dacă noi avem dreptul la ceva din ce a avut soția ? Ea nu ne spune nimic nelocuind în același oraș cu noi ,si mai stim ca el are un teren moștenit de la părinți lui
Ultima modificare: Marți, 29 Septembrie 2020
Saveta Craiciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Saveta Craiciu , utilizator 16:09, 13 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu
Inseamna ca doamna de la Camera Notarilor nu stie nimic

gi-jane2 a scris:

nu

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
poate ati intrebat altceva.. declaratia de acceptare a mostenirii, o puteti da la orice notar, ca ex.
certificat de calitate demostenitor sau dezbaterea succesiunii si obtinerea unui certificat de mostenitor, se obtine de la notarul competent teritorial, asta inseamna unul de pe raza ultimului domiciliu al defunctului.
Probabil am inteles eu gresit ,

gi-jane2 a scris:

poate ati intrebat altceva.. declaratia de acceptare a mostenirii, o puteti da la orice notar, ca ex.
certificat de calitate demostenitor sau dezbaterea succesiunii si obtinerea unui certificat de mostenitor, se obtine de la notarul competent teritorial, asta inseamna unul de peVll raza ultimului domiciliu al defunctului.

Buna ziua,

Nu mosteniti bunurile proprii ale sotiei.

S-ar lua in calcul o eventuala dezbatere succesorala daca ar exista bunuri comune, proprietate devalmasa.

Alte discuții în legătură

Detalii succesiune ContSters181113 ContSters181113 Buna ziua Nu stiu cum sa procedez intr-un asemenea caz. Tatal meu locuia de 13 ani in casa bunicii mele (mama lui, care a murit acum 1 an si 10luni), ... (vezi toată discuția)
Succesiune IONY1972 IONY1972 Buna seara! Mama a decedat acum 7 ani,tatal a decedat de curand.Suntem 2 frati dintre care unul din prima casatorie a tatalui (nu infiat).Mentionez ca nu s-a ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa 24 de ani kristian-sen kristian-sen D-na A. este rezidenta in Germania si are cetatenie romana. Tatal sau a decedat in 1988 in Topoloveni (jud. Arges), cand mama sa era deja decedata. Tatal sau ... (vezi toată discuția)