avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... procedura civila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

procedura civila

buna ziua as avea si eu o intrebare.o prietena a fost concediata pe motiv de parasirea locului de munca cu 17 nemotivate dar neavand cercetare prealabila.a dat in judecata firma si a castigat anularea deciziei de concediere.intrebarea mea este :se anuleaza nemotivatele?pt ca angajatorul nu le-a anulat si i s-a predat statul de plata cu nemotivate.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:45, 30 Decembrie 2009
:offtopic:
# dorcea alina
Incercati sa nu mai puneti aceeasi intrebare de mai multe ori, deoarece in acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau definitiv.

....
Asa cum vi s-a mai raspuns , absentele nemotivate nu pot fi anulate de catre instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva- in urma hotărârii definitive a ca brasov ... Vasiledumitru58 Vasiledumitru58 Concediere abuziva- in urma hotărârii definitive a CA Brasov a fost anulata decizia de concediere pe baza presupuselor absente nemotivate, care s-au dovedit ... (vezi toată discuția)
Despagubiri in litigii de munca (anulare decizie de concediere) liliaxinte liliaxinte Am fost angajata la o firma pana in septembrie 2012, cand am fost concediata ilegal. Din acest motiv am dat firma in judecata si am solicitat anularea ... (vezi toată discuția)
Reintegrare costel58 costel58 In urma castigarii unui proces de concediere s-a dispus reintegrarea pe pozitia detinuta anterior. Ulterior angajatorul,fara sa anunte, activeaza contractul ... (vezi toată discuția)