avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fostul sot doreste sa renunte in favoarea mea. El ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fostul sot doreste sa renunte in favoarea mea. El detine impreuna cu mine un imobil (fara datorii bancare ...

Fostul sot detine impreuna cu mine un imobil (fara datorii bancare sau catre stat). Vrea sa renunte la dreptul lui de proprietate in favoarea mea in cota de 1/1 fara a fi despagubit de catre mine. Cum poate proceda?
Cel mai recent răspuns: JoAnn , utilizator 15:59, 12 Octombrie 2020
As face-o cu mare placere, dar timp de trei ani de zile platesc avocati care imi spun ca divortul trebuie facut din nou in Romania. Intre timp am inscris divortul (din alta tara) la Starea Civila, singura si am aflat ca un act notarial poate rezolva problema.
de semnat va trebui de ambele parti. este vre-o problema cu semnatura?

Antoanela Geaman a scris:

este vre-o problema cu semnatura?

Vreo :)
Nici o problema cu semnatura. Eu voi avea imputernicire catre avocatul meu curent semnata la consulat, iar fostul sot la fel. Am de la fostul sot diverse declaratii apostilate ca vrea sa renunte in favoarea mea la proprietate. Din nefericire in Romania declaratia lui in fata unui notar strain si cu apostila nu valoreaza nimic. Asa ca urmeaza sane trimitemi amindoi imputernicitii respectivi sa semneze acyul de donatie (fostul catre mine).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura notar cmarian90 cmarian90 salutare tuturor , imi puteti trimite si mie un model de procura din care sa reiasa ca renunt la partea mea care mi se cuvine, adica vreau sa renunt la ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei sau probleme juridice de familie alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Parintii mei sunt divortati si au un bun comun impreuna si anume un imobil cu 3 camere. Partajul nu a fost facut datorita faptului ca nu au fost ... (vezi toată discuția)
?pprocura specială sau generală ?a Mysti Mysti Buna ziua , după un proces de succesiune in instanța ; dupa efectuarea unei tranzacții ; eu si fratele am rămas unicii mostenitori pe respectivul imobil ; ... (vezi toată discuția)