avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare decizie de concediere la ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare decizie de concediere la ITM

Buna ziua!
Puteti sa-mi spuneti, va rog care este termenul legal de depunere a deciziei de concediere la ITM? Stiu ca este 5 zile de la perfectare, dar am un contract care inceteaza la 31.12.2009 (decizie de concediere). Noi nu ne intoarcem la lucru decat in 05.12.2009. mai pot sa il inregistrez atunci?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:28, 5 Ianuarie 2010
da, dar in tara sunt ITm -uri care cer si dupa ce nu mai tin ei cartile de munca sa respecti cele 5 zile....
1. Nu cred ca au cum sa ceara pentru ca actele nu se mai inregistreaza la ITM si nu au ce face cu ele acolo.
2. Cand va duceti cu carnetele de munca pentru certificarea inscrisurilor abia atunci sa aveti toate deciziile si actele aditionale inscrise in carnetul de munca, pentru a fi verificare.
deci, toate actele er trebui duse la ITM cand se inchide carnetul de munca?
Altfel cum sa certifice inscrierile din carnetul de munca, in ce baza?
noi desi avem CM la sediu, inregistram actele in termen de 5 zile si atunci cand inchidem CM nu mai ducem nici un alt document. Daca in final tot trebuie sa le ducem, atunci e mai usor sa le duc cand le fac si nu la final :))

Alte discuții în legătură

Decizie concediu odihna Manin Manin Buna ziua daca conform CCM la nivel de unitate se acorda in functie de vechime mai multe zile de CO trebuie facuta decizie la data acordarii lor? (vezi toată discuția)
Aprobare de pastrare cm societate deea_nov deea_nov Ce acte mai trebuie inregistrate la ITM daca societatea a obtinut aprobarea pentru pastrarea C.M.? Contractul de munca se inregistreaza? Dar actele aditionale ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea actelor aditionale la itmb Monici Monici Buna ziua, Am si eu o intrebare: potrivit informatiilor primite astazi, s-a revenit la Legea 130/1999 potrivit careia actele aditionale ale societatilor ... (vezi toată discuția)