Ovidius_Lef a scris:
Doamnei Eliza:
Model cerere intampinare la Tribunal
Domnului Presedinte,
Tribunalul Bucuresti,
Subsemnata......................., domiciliata in.............., jud............................, ...........str..........X..,bl.......,et........, ap.......,parat in actiunea ce formeaza obiectul dosarului nr............., al acestui tribunal, introdusa de.................,domiciliat in...........jud........., str............., bl........., et.........., ap..........,depun prezenta intampinare in conformitate cu art. 115 cod proc. civila, impotriva susmentionatei actiuni, pe care va rog sa o respingeti cu cheltuieli de judecata si onorariu de avocat.
Motivele intimpinarii sunt urmatoarele:
Acolo treceti motivele intampinari
..........................................................................................................................................................................................................................
Duceti copii dupa cupon pensie de invaliditate,
Copii dupa plata salariului/apropo salariul de care vorbeati, se poate cere si oprirea din salariu. Dar aici depinde in ce tip de CM va incadrati, aveti contract de munca pe perioada determinata sau indeterminat/?
Anexati dovezi fotocopii plati incasate de dvs lunar tot ce poate insemna salariu/pensi etc...plus toate acele plati care s-au facut pana la acea data..plus copie carte de identitate.
Numai bine,
PS: Da din pacate apartamentul poate fi scos la licitatie.
Numai bine,
multumesc si dvs din suflet Ovidius_Lef pentru ajutorul acordat si va doresc ca, Dzeu sa va dea inapoi inzecit binele pe care mi l ati oferit ,
daca, adriantot, ma linistit ca nu ajung, sper, in 2, 3 luni pe strada ! si mi a oferit primul pas : sa fac angajamentul,
dvs mi ati oferit al dolea pas, pentru care va multumesc !
am si facut copy / paste dupa postarea dvs.,
in 25 ianuarie sunt citata,
spre ca pana atunci si cu ajutorul vostru nesperat , sa reusesc sa fac o intampinare care sa fie acceptata de tribunal, si sa primesc pasuire , macar pana ce vand apartamentul cumva ...si cred ca plec cu ai mei din tara ..., aici, nemaiputand mi cumpara ceva in care sa putem sta cu toti ...
multumesc mult pentru mentionarea actelor ! ! !pe care cu siguranta le voi anexa ! nici prin cap nu mi o trecut sa le anexez:">
daca, nu va cer prea mult,
cum se scoate la licitatie un apartament ?
in cazul meu, cine poate cere scoaterea la licitatie a apartamentului meu ? asociatia sau tribunalul ?
si cine face licitatia in acest caz ?
sau unde pot gasi informatie in acest sens ?
voi da eu cautare si pe google ....dar nu stiu ce imi va da
multumesc anticipat si multumesc pentru raspuns
Ovidius_Lef a scris:
Domana Eliza :
art 118 proc civ. alin 3. in cazul dvs caci declarati ca va prezentati singura, trebuie ca de la prima infatisare sa aratati TOATE exceptiile, dovezile care va aminteam mai sus, mijloace de aparare chitante etc. de unde reiese ca sunteti totusi de buna credinta si v-ati achitat la zi xy, apoi la prima infatisare va fi fi acordat un termen pentru pregatirea apararii. La TOATE cele de mai sus faceti 3-TREI RANDURI DE FOTOCOPII!
va multumesc din suflet !
la toate cand spuneti , va referiti si la factura energetica, etc .?
Ovidius_Lef a scris:
Nu omiteti nici cel mai mic detaliu care va poate ajuta, si care este in avantajul dvs. PS: Aveti mare grija sa nu se ajunga la licitatia apartamentului!, evitati pe cat posibil licitatia.
Numai bine,
de asta ma tem !
deaceia si am pus poate prea multe intrebari :">imi cer scuze pentru ele :">
nu stiu,
cine imi poate cere licitarea apartamentului ?
si presedintele de bloc ?
sau doar tribunalul ?
nu este stabilit o suma anume, de 10 %, 30 % etc. din valoarea apartamentului si abia apoi sa se poata cere licitarea apartamentului ?
si cine liciteaza apartamentele ?
in caz de ai datorie la banca, stiu ca banca,
dar in cazul meu, nu stiu , ca urmare, nu stiu de cine sa ma apar ! ?
cum sa prevad licitarea apartamentului ?