Stimata doamna
Sa nu credeti ca va cert, departe de mine acest gand, insa consider ca ati facut gresala dupa gresala. Dupa ce v-ati incapatanat sa nu platiti intretinerea, ati facut imprumut la banca si tineti banii la saltea. Practic, dvs. patiti acum si dobanda de la credit si penalitatile la intretinere. Asa cum a spus cineva mai devreme, exista o chitanta. Acum, pe langa dobanda si penalizari, o sa platiti si cheltuielile de judecata.
Sfatul meu este ca intre Craciun si Anul nou sa mergeti urgent la administrator si dati banii aia pe care ii tineti in casa. Acum, daca dvs. sunteti ferm convinsa ca exista unele erori la calcul penalitati sau repartizare gresita de costuri... puteti merge si in instanta. Chiar si asa, sfatul meu e acelasi: platiti si apoi vedeti daca puteti sa mai recuperati ceva.
Eventual sa va montati si apometre, in cazul in care nu ati facut-o pana acum.
multumesc stimate domn, o critica cu buna vointa si constructiva niciodata nu strica,
aveti dreptate in cea ce afirmati, dar am si motive pentru care am procedat astfel,
vazand ca, nu am nici o posibilitate sa fie controlat fostul administrator ( comitetul de bloc este doar pe hartie, primaria , politia nu l au controlat ) am zis in anul 2003 ca, in aproximativ 6 luni ajungem in instanta si prin instanta voi cere controlarea administratiei de bloc ....
iar 6 luni de restanta de bloc, nu imi era pe atunci o problema sa le achit,
vroiam efectiv sa fortez nota sa fie controlat ! fiind convinsa, detinand dovezi ca este in zeci de puncte in ilegalitate , care ma afectau pe mine, in numai 2 ani, imputandu mi mie TOATA pierderile de apa la tot blocul, pe atunci asta insemna 10 milioane in plus pentru familia mea !
daca, macar avea un proces verbal in acest sens, stiu, eram bun de plata !
dar, nu detine proces vebal prin care mi o imputat toata pierderile de apa la tot blocului, o facut cum o vrut el ! astfel defap a si castigat simpatia locatarilor, defavorizandu ma ilegal si favorizand pe restul tot ilegal,
dar, o fost mai smecher ca mine, stiindu se in ilegalitate, nu ma actionat in judecata.....!
iar eu, din pacate am intrat in imposibilitate de plata mai ales lunile de iarna, avand salar mic, 6 milioane ....
anul 2008, luna mai , cand sa schimbat in sfarsit administratorul, dorind sa achit cheltuielile de bloc , am scos ce i 50 mil. din banca....in 2, 3 luni urmand sa achit restanta de 60 - maxim 80 milioane restanta pe care stiam ca le am, dar, nedandu mi noul administrator nici o mica siguranta de seriozitate, mi o fost frica sa ii dau ce i 50 milioane, ( in blocul de langa noi, un administrator a plecat cu bani blocului in occident, iar locatari desi aveau chitante, au fost buni de plata , altfel le inchidea utilitatile ),
ce i 50 milioane, nu sunt in casa, ci tot in banca ....
da, sunt convinsa ca sunt nereguli,si cred ca detin si dovada in acest sens, deoarece, fostul adm. acum, prin instanta, din 2005 imi imputa ilegal 0, 2 % penalizare,
iar eu detin o ciorna a unei adunari generale, din anul 2006, semnata fiind de secretarul blocului, unde, abia in 2006, SE PROPUNEA penalizare de 0, 1 % ,
atunci, fostul administrator, cum mi o pus oare penalizare de 0, 2 % din anul 2005 ! ??? dar, asta pentru fostul adm., noul presedinte de bloc, este o normalitate,
nu detin hotarirea definitiva a adunari generale, deoarece, in urma la zeci de solicitari, nu o prezentat un singur act al administratiei, la care stiu ca am drept, dar, nu am cum sa le scot fortat din casa lui.....
am apometre din 2003,
daca, aveam cunostinta de acest sait in anul 2003, sunt sigura ca nu se ajungea aici,membri acestui sait sunt minunati ! si sunt sigura ca, cu ajutorul vostru, reusam intr un fel sau altul, sa fac sa fie controlat administratorul ..., dar, pe atunci, nu avem nici internet ...
asta e, sunt eu o ghinionista ....
multumesc pentru interesul si timpul acordat Armenteos,
cu respect eliza