avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 o ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 o necesitate de interes national

Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național.
Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact cu publicul si toti politicienii care ocupa funcții publice.

Daca acestia vor deveni imuni la noul coronavirus va scădea semnificativ rata de infectare dar nu de tot.

La profesori necesitatea este maxima ca sa se poată începe școlile.

Elevii cred ca ar trebui si ei inclusi in prioritatea de interes național pentru ca in cazul în care acestia nu vor fi vaccinați isi vor infecta parintii si bunicii.
Daca vaccinarea a fi finalizata în decembrie 2020 in ianuarie 2021 ar putea începe școlile.

Daca cei vaccinați nu mai transmit virusul pandemia este pe sfert rezolvata.
Dar, depinde si cat timp va rezista imunizarea si daca la toti cei vaccinați efectul vaccinului va fi la fel ca durata in timp.
Nu am vazut niciun studiu pe acest aspect.

Stie cineva care este numărul acestora de mai sus si cate doze de vaccin ar fi necesare?
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Din decembrie 2019 a existat o presiune pentru a nu se putea discuta anumite subiecte, o presiune atat de mare încât de la instaurarea comunismului nu a mai existat asa ceva.

Mulți habar nu au avut dar eu am văzut imediat problemele.

Și acum se încearcă la fel.

ASTRAZENECA are legatura cu trombozele.
Placa folosita de dr..Gheorghiţă a fost uzitata în toate statele .democratice din vestul Europei.

Medicii nu au voie sa mai emita opinii medicale ci sa vorbească la ordin.
Problema este ca, se vorbește prost la ordin.

A.fost și un document cu referire la ASTRAZENECA, care a fost ascuns sau necomunicat, cum preferați.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Din decembrie 2019 a existat o presiune pentru a nu se putea discuta anumite subiecte, o presiune atat de mare încât de la instaurarea comunismului nu a mai existat asa ceva.

Mulți habar nu au avut dar eu am văzut imediat problemele.

Și acum se încearcă la fel.

In mesajul postat anterior n-am facut decit sa remarc faptul ca dvs. ati scris o fraza in care sensurile celor doua propozitii se bat cap in cap. Chiar nu intelegeti ? E o fraza fara sens.
Ori opiniile sunt libere si atunci le poti exprima. ori nu sunt si atunci nu ai voie sa le exprimi. :)

ASTRAZENECA are legatura cu trombozele.
Placa folosita de dr..Gheorghiţă a fost uzitata în toate statele .democratice din vestul Europei.

Medicii nu au voie sa mai emita opinii medicale ci sa vorbească la ordin.
Problema este ca, se vorbește prost la ordin.

A.fost și un document cu referire la ASTRAZENECA, care a fost ascuns sau necomunicat, cum preferați.

Tot dr. Gheorghita a spus ca in Romania s-au depistat 3 cazuri de tromboza la cei vaccinati cu Astra Zeneca si 4 la cei vaccinati cu Pfizer.
Care a fost ordinul aici ? Ce s-a ascuns ?

Ultima modificare: Miercuri, 7 Aprilie 2021
latka, utilizator
Nu se bate nimic cap in cap.

Este posibil ca dr. Valeriu Gheorghiţă sa nu fi fost informat cu privire la tot.
El parea ca nici nu stie anumite lucruri .
Era o adresa de la Casa de sănătate despre care nu părea sa stie.
Cred ca știți la ce ma refer, la AstraZeneca.

Pare ca exista persoane care dezinformează.
Se da vina pe birocrație dar sa.fim serioși...

S-a mers pe dezinformare încă de la începutul începutului...

Guvernul Orban era de-a.dreptul.pe dinafara cu situatia Covid-19.
A mai apărut și dr. Cercel care a spus ca este imposibil ca virusul sa se extindă în toată lumea.Stiti celebra faza în care râdea toată galaxia de el, la Cronica Cârcotașilor.

După vreo 2-3 săptămâni am intrat în stare de urgentă, cu foarte mare întârziere fata de cum s-ar fi impus.
Nu este insa de vina președintele Klaus Johannis, ci cei care l-au informat cu întârziere.
Cine se ocupa de informarea președintelui României?

Același lucru este valabil în toată Europa de vest.
Președinții de stat au fost informați foarte târziu.

Este normal.ca doar vaccinarea sa ajute daca virusul.a intrat ca in brânză în România și a decimat multă lume.
Cum le stiti dvs. pe toate si nu stie dr. Gheorghita !
Uitati ce a declarat:
"În țara noastră s-au înregistrat până acum 7 cazuri de tromboze la persoane vaccinate împotriva COVID-19, dintre care 3 raportate la vaccinul AstraZeneca și 4 la Pfizer, dar nu s-a stabilit o legătură cu vaccinul. Alte două cazuri sunt în investigare, a precizat Valeriu Gheorghiță."
[ link extern ]
În fine, ati vazut concluzia EMA cu privire la legătură din vaccinarea cu AstraZeneca si tromboze?

Important este sa știm.toti tot si nu sa nu știe nici dr. Valeriu Gheorghiţă.

Ati auzit ca poliomielita sălbatică creaza probleme?
A reușit sa faca o mutație care fentează vaccinul împotriva poliomielitei.
Este prima oara când face asa ceva acest virusus sau a mai făcut din astea?
Eu nu retin sa mai fi făcut asa ceva care sa creeze probleme.
Este un vaccin vechi pe baze tradiționale științifice care s-a dovedit foarte eficient zeci de ani.
Este puțin ciudat că tocmai în Epoca Covid-19 sa faca mutații virusul poliomielitei.

Alte discuții în legătură

Modelul suediei în abordarea pandemiei covid 19 va pare bun? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu prea au treaba suedezii cu stresul pandemiei de COVID 19. La ei se pot aduna 50 de.persoane cel mult.Nu prea vad logica. La.ei.scolile sunt deschise. Ei ... (vezi toată discuția)
Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva covid-19 ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva Covid-19 nu transmit virusul daca sunt infectati după momentul vaccinării? Formulez aceasta ... (vezi toată discuția)
Care teste rapide pentru detectarea virusului sars-cov-2 sunt ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Care teste rapide pentru detectarea virusului SARS-COV-2 sunt cele mai bune? Care teste pentru detectarea existentei anticorpilor in cazul virusul ... (vezi toată discuția)