avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 o ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 o necesitate de interes national

Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național.
Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact cu publicul si toti politicienii care ocupa funcții publice.

Daca acestia vor deveni imuni la noul coronavirus va scădea semnificativ rata de infectare dar nu de tot.

La profesori necesitatea este maxima ca sa se poată începe școlile.

Elevii cred ca ar trebui si ei inclusi in prioritatea de interes național pentru ca in cazul în care acestia nu vor fi vaccinați isi vor infecta parintii si bunicii.
Daca vaccinarea a fi finalizata în decembrie 2020 in ianuarie 2021 ar putea începe școlile.

Daca cei vaccinați nu mai transmit virusul pandemia este pe sfert rezolvata.
Dar, depinde si cat timp va rezista imunizarea si daca la toti cei vaccinați efectul vaccinului va fi la fel ca durata in timp.
Nu am vazut niciun studiu pe acest aspect.

Stie cineva care este numărul acestora de mai sus si cate doze de vaccin ar fi necesare?
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vor fi vaccinați cu Pfizer si cei de la 12 ani in sus.
Este foarte bine.
Au anunțat la Antena 3.

În Israel au inceput deja vaccinarea daca am inteles eu bine.
De.vreo 2 luni vroiau.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Martie 2021
Aveti de la minutul 3,55 din filmare răspunsul dr. Valeriu Gheorghiţă cu privire la purtarea mastilor de catre persoanele vaccinate:

[ link extern ]
Italia a decretat vaccinarea obligatorie a medicilor.
Au 20 000.de cazuri noi pe.zi și 3000 de decese zilnic, am inteles eu de la.TV.

Au masuri de restrictie cum avem noi acum dar mai dure puțin.
Modelul vestic...

O sa fie nebunie mare în Italia.

Nu știu câți au fost vaccinați in Italia.
Ultima modificare: Joi, 1 Aprilie 2021
Au zis de Pfizer ca durează 6 luni eficienta și se bănuiește ca cel puțin atata timp ar dura.
Deci, 6 luni este sigur.

Pfizer este eficient și împotriva tulpinii sud-africane.
Deci, nu doar împotriva celei britanice.

Mai rămâne de vazut cu tulpina braziliana deoarece a intrat in România.

Sper sa.ma vaccinez și eu în mai cu rapelul ca sa prind 6 luni de eficienta pe.perioada care ma interesează .
Ultima modificare: Joi, 1 Aprilie 2021
Iarasi exista probleme cu vaccinul de la AstraZeneca.

,,Comisia pentru vaccinare din Germania (STIKO), a recomandat joi ca persoanele sub 60 de ani care au primit prima doză din vaccinul contra Covid-19 al AstraZeneca să primească un produs diferit la a doua doză, transmite Reuters.

Anterior, săptămâna aceasta, Germania a spus că doar persoanele de la 60 de ani în sus ar trebui să fie imunizate cu AstraZeneca din cauza unui efect secundar rar, dar sever, de tromboză. La acel moment a spus că urmează să facă o recomandare separată pentru cei mai tineri de această vârstă ce au primit deja prima doză."

[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 2 Aprilie 2021

Alte discuții în legătură

Modelul suediei în abordarea pandemiei covid 19 va pare bun? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu prea au treaba suedezii cu stresul pandemiei de COVID 19. La ei se pot aduna 50 de.persoane cel mult.Nu prea vad logica. La.ei.scolile sunt deschise. Ei ... (vezi toată discuția)
Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva covid-19 ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva Covid-19 nu transmit virusul daca sunt infectati după momentul vaccinării? Formulez aceasta ... (vezi toată discuția)
Care teste rapide pentru detectarea virusului sars-cov-2 sunt ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Care teste rapide pentru detectarea virusului SARS-COV-2 sunt cele mai bune? Care teste pentru detectarea existentei anticorpilor in cazul virusul ... (vezi toată discuția)