Am castigat un concurs pentru un loc de munca la stat in cadrul unui spital. La depunderea dosarului nu mi a fost cerut cazierul, Acuma pentru semnarea contracului trebuie sa aduc si cazierul. Este posibil sa fiu respins din moment ce am castigat deja locul?
Atunci este o greseala la organizarea concursului ... daca fapta pentru care aveti cazier nu contituie un caz de incompatibilitate , atunci nu aveti de ce sa va ingrijorati ....
In legea exercitarii dreptului de medic spune "ART. 382 Nedemnitati si incompatibilitati
Este nedemn de a exercita profesia de medic:
a) medicul care a fost condamnat definitiv pentru savarsirea cu intentie a unei infractiuni contra umanitatii sau vietii in imprejurari legate de exercitarea profesiei de medic si pentru care nu a intervenit reabilitarea;
b) medicul caruia i s-a aplicat pedeapsa interdictiei de a exercita profesia, pe durata stabilita, prin hotarare judecatoreasca sau disciplinara."
Si fapta mea nu se regaseste in niciuna din cele doua
Legea 143/2000 Art 4. Alin 1. Care nu se regaseste in cazurile de incompatibilitatea sau nedemintate din legea exercitarii profesiei de medic Avocat Cristina CIUREA a scris: