avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am castigat un concurs pentru un loc de munca la stat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am castigat un concurs pentru un loc de munca la stat in cadrul ...

Am castigat un concurs pentru un loc de munca la stat in cadrul unui spital. La depunderea dosarului nu mi a fost cerut cazierul, Acuma pentru semnarea contracului trebuie sa aduc si cazierul. Este posibil sa fiu respins din moment ce am castigat deja locul?
Cel mai recent răspuns: Marga G. , utilizator 19:37, 11 Decembrie 2020
Atunci este o greseala la organizarea concursului ... daca fapta pentru care aveti cazier nu contituie un caz de incompatibilitate , atunci nu aveti de ce sa va ingrijorati ....
In legea exercitarii dreptului de medic spune "ART. 382 Nedemnitati si incompatibilitati

Este nedemn de a exercita profesia de medic:

a) medicul care a fost condamnat definitiv pentru savarsirea cu intentie a unei infractiuni contra umanitatii sau vietii in imprejurari legate de exercitarea profesiei de medic si pentru care nu a intervenit reabilitarea;

b) medicul caruia i s-a aplicat pedeapsa interdictiei de a exercita profesia, pe durata stabilita, prin hotarare judecatoreasca sau disciplinara."
Si fapta mea nu se regaseste in niciuna din cele doua
Ultima modificare: Vineri, 4 Decembrie 2020
Anonim1001, utilizator
Banuiesc ca ar trebui sa mentioneze ca nu trebuie sa am condamnari.
Ce infractiune este inscrisa in cazier ?
Legea 143/2000 Art 4. Alin 1. Care nu se regaseste in cazurile de incompatibilitatea sau nedemintate din legea exercitarii profesiei de medic
Avocat Cristina CIUREA a scris:

Ce infractiune este inscrisa in cazier ?

Alte discuții în legătură

Este posibil sa mi se refuze angajarea in spital ca medic rezident ... Anonim1001 Anonim1001 Este posibil sa mi se refuze angajarea in spital ca medic rezident deja confirmat pe loc prin ordin de la minister? Am cazier judiciar dar fapta mea nu se ... (vezi toată discuția)
Incompatiblitate intre profesia de medic dentist si comert? AdelinB AdelinB Buna ziua. Am terminat facultatea de medicina dentara si doresc sa ma inscriu in colegiul medicilor dentistiti. Am infiintat societate cod caen 4774 (Comert ... (vezi toată discuția)
Contracte de munca full time florinanton47 florinanton47 sunt farmacist simplu intr-o firma la tara intr-o localitate aproape de pascani si o alta firma dintr-o alta localitate rurala tot din acelasi judet[iasi] ar ... (vezi toată discuția)