amicul meu este plecat la munca in Abu Dhabi iar el vrea sa se intoarca in tara pe motivul ca nu-i convine locul de munca si salariul. El de 6 zile nu mai merge pe la munca el asteptand ca angajatorul sa-l dea afara pt a se putea intoarce in tara. Din ce mi-a spus el am inteles ca il pune sa plateasca costurile pe care angajatorul le-a suportat si k vrea sa-l dea in judecata. Intrebarea mea este daca chiar trebuie sa plateasca costurile suportate de angajator chiar dak amicul meu nu mai are nici un ban si chiar il poate da in judecata? este adevarat k dak il da afara ii este interzisa viza de munca in tara respectiva pe o perioada de 2 ani? alte detalii ar fi: este plecat din 06.10.2009 iar perioada de proba este de 6 luni!
a pai e numai bine...n-are nimic pe numele lui. El acum nu mai merge deloc la munca din data de 24.12.2009 si asteapta cu frica decizia angajatorului deoarce a fost amenintat cu plata cheltuielilor facute de angajator si cu judecata. acum banuiesc k ii pot spune sa stea linistit nu? multzumesc pt ajutor si pt timpul acordat celor care m-au lamurit! daca mai este ceva de spus...nu ezitati!