Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Escrocherie cu chiria ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Escrocherie cu chiria Tânără revenită dintr-un proiect european își găsește ...

Tânără revenită dintr-un proiect european își găsește ceva de lucru și vrea să închirieze o garsonieră. Un anunț online o duce duminică la o adresă, vede, acceptă și plătește chiria+garanția. Luni face o oră curățenie în cameră, urmând să revină cu instrumentele necesare pentru a continua. Marți este anunțată la serviciu că nu va mai lucra acolo, așa că telefonează proprietarului că nu se mai poate muta, firesc, fiindcă nu va avea deocamdată sursă de câștig. Acesta, apelând la intimidare, îi returnează cu greu în weekend garanția, oprind chipurile chiria, care reprezintă jumătate din salariul din luna lucrată. Este corect? Consider că este un abuz! Ce sfaturi îmi puteți da pentru situația aceasta? Ce e de făcut?
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2021
salgeta, utilizator
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
@Mita In tarile de unde a venit sefii nu isi schimba deciziile zilnic! Iar de platit platesti in functie de clauzele contractului. Ai semnat si n-ai cascat ochii, casti punga. Acolo contractul e contract, nu hartie de sters *****
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2021
DlGoe, utilizator
Depinde ce e scris si semnat in contract la capitolul reziliere .Posibil ca proprietarul sa fi retinut legal banii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere garsoniera - ajutor anghelada anghelada Doresc sa inchiriez o garsoniera, modern mobilata si aranjata, cu utilitatia, acces internet, telefon, centrala etc... Intrebarile mele sunt: 1. atunci cand ... (vezi toată discuția)
Teapa cu inchirierea apartamentului(urgent) vladghizo vladghizo Buna ziua , am o nelamurire. Suntem 2 studente in cluj.Acum vreo 5 luni am semnat un contract de inchiriere cu un proprietar de apartament din cluj.contractul ... (vezi toată discuția)
Revocare contract inchiriere apartament, probleme cu comisionul agentiei ndrc_cris ndrc_cris Am inchiriat un apartament prin agentie imobiliara si am lasat garantia chiria pentru o luna de zile. La vizionare, am intrebat despre loc de parcare iar ... (vezi toată discuția)