avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna neefectuat in anul anterior
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna neefectuat in anul anterior

Ce credeti, se poate prevala angajatorul de art. 141 alin. (4) Codul Muncii şi de Regulamentul de ordine interioara atunci cand refuza plata concediului de odihna neefectuat in anul anterior, daca incetarea raportului de munca a avut loc in luna a sasea?
Art.141 alin. (3) Codul Muncii se aplica numai pentru acordarea concediului de odihna neefectuat in anul anterior pe tot parcursul anului urmator sau se aplica si la compensarea de la alin. 4 ?
Va multumesc pentru raspuns
Rectific: tichete cadou
plata se face retroactiv pana la o perioada de 3 ani si numai in lei, cu retinerea impozitelor aferente. Asta daca nu cadeti deacord asupra unui alt fel de remunerare.
"plata se face retroactiv pana la o perioada de 3 ani"
Imi spui te rog in care lege gasesc aceasta precizare?
atat in Legea 53- C. m. cat si in decretul privind prescriptia extinctiva.B-)
Vreo problema?:D
Speram sa ma lamuresc cu aceasta chestiune, daca asta o consideri problema ... :D
Eu nu gasesc in legea 53/2003 asa ceva, imi spui te rog articolul?

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna popescu marcela popescu marcela Buna ziua, Daca un angajat solicita desfacerea CIM de comun acord la data prezenta dar nu a efectuat concediului de odihna la nivelul anului 2008, acesta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt angajat de 10 ani la acelasi angajator, in cei ... kir kir Buna ziua. Sunt angajat de 10 ani la acelasi angajator, in cei 10 ani am luat doar 20 de zile de concediu de odihna. Cand imi dau demisia angajatorul trebuie ... (vezi toată discuția)
Concediu neefectuat Gabi H Gabi H Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc in urmatoarea situatie : la incetare CIM conf codul muncii art 141 (4) \"compensarea in bani a CO neefectuat ... (vezi toată discuția)