avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salar compensatoriu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salar compensatoriu

incepand cu data de 01martie 2009 firma la care am lucrat m-a trimis in somaj,mentionez ca la data respectiva nu m-am interesat nicaieri daca pot beneficia de un salariu sau doua compensatorii.va rog sa imi spuneti daca se mai poate face ceva in acest sens sau trebuia sa solicit lucrul asta in 30 de zile sau cum e?am citit undeva mai sus ca se poate solicita timp de 3 ani de la data concedierii.in aest caz ce trebuie facut?:sorry:
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 16:05, 4 Ianuarie 2010
aici, inca, exista o disputa in acest subiect , parerea mea , consultati un avocat ar fii cel mai bine
taxe = zero la tribunal
;)
Ultima modificare: Duminică, 3 Ianuarie 2010
ctynn, utilizator
Trebuia sa primiti cel putin un salariu compensator odata cu plata ultimilor drepturi salariale..
nu stiu daca nu cumva e prea tarziu avand in vedere ca au trecut deja 10 luni de la concedierii ???#-o
eu cred ca nu e tarziu
Intentati proces angajatorului pentru ca actiunea in instanta pentru litigiu de munca este scutita de taxe.

Alte discuții în legătură

Salariul compensatoriu lala21 lala21 Daca nu este specificat in contractul de munca plata salariului compensatoriu, firma este obligata sa il plateasca sau nu? (vezi toată discuția)
Compensatie conf. art.78 alin.1-2 din contractul colectiv la nivel national catalinu catalinu Buna ziua, Situatia sotiei mele este urmatoarea..... La data de 17.02.2010 a terminat concediul de ingrijire copil si a mers la fostul loc de munca unde a ... (vezi toată discuția)
Drepturi concediere individuala lucia b lucia b sant in somaj din 27 mai 2009 prin concediere individuala ,desfiintarea postului si as vrea sa stiu daca am dreptul la salarii compensatoare.mentionez ca ... (vezi toată discuția)