avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Avand in vede ca este singurul apartament situat la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Avand in vede ca este singurul apartament situat la capatul unui ...

Avand in vede ca este singurul apartament situat la capatul unui hol de bloc se poate obtine inchiderea de catre un apartament a portiunii de hol in care nu exista usi sau alte elemente de acces ale proprietatii comune?
Mai multi proprietari au inchis respectivele capete de hol si m-ar interesa daca exista posibilitatea legala de a obtine acest lucru.
Specialia generalibus derogant. Da, aveti dreptate, Legea asociatiilor de proprietari este lege speciala fata de Codul civil. Este mai dificil pentru Dvs. pentru va trebuie acordul tuturor proprietarilor. Acest text de lege l-am avut in vedere atunci cand am formulat raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare spatiu comun din bloc. florian575 florian575 Va rog sa- mi dati un sfat despre pasii pe care trebuie sa- i urmez pentru a cumpara uscatoria de deasupra apartamentului meu. Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Inchirieri spatii comune vali2010 vali2010 Locuiesc intr-un bloc de garsoniere cu 12 garsoniere pe nivel 6 pe o parte si 6 pe oparte.Pe culoarul etajului meu la unul din capete s-a obturat holul ... (vezi toată discuția)
Concesiune spațiu comun manicaandrei manicaandrei Buna seara, Se poate concesiona parte din spatiu comun unuia dintre proprietari ,de către Asociatia de Proprietari. Dacă se poate aceasta concesiune poate ... (vezi toată discuția)