avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare Preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare Preaviz

recent am gasit un loc de munca in strainatate , unde lucrez acum nu ma lasa sa plec fara preaviz pana la sfarsitul lunii , eu lucrez intrun depozit unde e foarte cald inauntru , stau toata ziua transpirat , ma irit foarte tare la inghinale , ma irit atat de tare ca am momente cand nu pot sa mai merg sau sa stau pe scaun , este o chestie ceva sa poti pleca fara preaviz ?
Cel mai recent răspuns: DrThrax2010 , utilizator 07:36, 6 August 2021
Si nelamurirea unde este ?


Cornel Vasile a scris:

Si nelamurirea unde este ?



din ce inteleg eu aici eu zic ca pot sa plec oricand

"Neîndeplinirea acestei obligaţii este sancţionată cu nulitatea absolută a contractului individual de muncă"


1. Nu mai citati raspunsurile. Apasati direct RASPUNDE.

2. Intr-adevar, puteti pleca oricand dar cu consecintele respective.

3. A constatat cineva nulitatea c.i.m.?
ce consecinte ?

adica cine sa constante ? cei de la munca nu stiu nici acuma nici nu mi-am dat seama pana azi si din cate stiu eu in romania e obligatoriu sa duci dovada ca esti apt de munca inainte de a se face contractul
Daca nu se constata nulitatea c.i.m., atunci va pot ponta nemotivat ... situatie care poate duce la desfacerea disciplinara a c.i.m.

Alte discuții în legătură

Bună seara! la muncă am funcția de coafor. În luna februarie ... Heart20 Heart20 Bună seara! La muncă am funcția de COAFOR. În luna februarie am solicitat o adeverință de salariat de la muncă, iar pe adeverință am observat ca ... (vezi toată discuția)
Demisie fără preaviz LaurLucreția LaurLucreția Bună ziua, Aș dori să știu dacă îmi pot depune demisia fără preaviz, pe motiv că nu am protecția muncii făcută și nici nu mi s-a făcut ... (vezi toată discuția)
Cim nul? eujad eujad daca la angajare , nu mi-a fost prezentat certificat medical si nici ulterior, dar toti salariatii sunt \"Verificati \" de catre medicul de medicina muncii, ... (vezi toată discuția)