avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu maternitate

buna ziua
banii pt concediul de maternitate> 126 zile>de unde ii primesc de la locul de munca sau se poate opta si altfel?
Cel mai recent răspuns: Kitte , utilizator 00:14, 14 Februarie 2010
Avand in vedere pauza intre CIC1 si CIC2 in care are alte venituri (concediu medical in acest caz), indemnizatia de CIC2 va fi 85% din media veniturilor nete avute pe ultimile 12 luni anterioare nasterii.
Pentru lunile in care se afla in CIC1 se ia in calcul indemnizatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil morozancarmen morozancarmen Urmeaza sa nasc la jumatatea lunii septembrie . Eu nu am dreptul la aceasta indemnizatie de crestere copil insa are sotul dreptul sa primeasca aceasta ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediu de maternitate si de concediu pentru cresterea copilului? florydulcik florydulcik fiind angajata la 4 ore(partime).dupa ce perioada pot beneficia de concediu maternal?beneficiez de indemnizatia pt ingrijire copil?daca da,dupa ce perioada de ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza concediul de risc maternal, concediul de maternitate si pentru ccc? MonicaOlariu MonicaOlariu Buna Ziua! Va rog sa imi spuneti cum se calculeaza plata pentru concediul de risc maternal, pentru concediul de maternitate si pentru cel de ingrijire copil ... (vezi toată discuția)