avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna seara! In cazul in care a luat un credit cu ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna seara! In cazul in care a luat un credit cu asigurare si ...

Buna seara! In cazul in care a luat un credit cu asigurare si dupa aceea a decedat, ce se intampla in situatia urmatoare: In evidenta medicului de familie se regasesc afectiuni preexistente (in urma cu de 10 ani ) dar ea murit de covid iar ei motiveaza ca nu pot asigura creditul pentru ca a avut acele boli preexistente si aceasta este principala cauza din care se moare de covid. Acum cand a decedat, au cerut o fisa de la medicul de familie , dar cand a contractat creditul nu au cerut nici o dovada si au mers pe incredere. Este corect cum procedeaza? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioana Cornescu , Avocat 13:31, 31 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
adresati-va la SalFin: [ link extern ] )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama mea (decedată) a avut un credit la raiffeisen cu asigurare de viață atașată. sunt pasat între asigurător și bancă, ce am de făcut? varu_alin varu_alin Buna ziua, Rog a ma ajuta in urmatoarea problema: Mama mea (vaduva) a facut un contract de credit pentru nevoi personale (a luat banii cash) la Raiffeisen ... (vezi toată discuția)
Despagubire asigurare de viata AlexandraSarghi AlexandraSarghi Buna ziua! Tatal meu a semnat o asigurare de viata atasata unui credit de nevoi personale. A decedat la 1 an dupa semnarea politei in urma unui accident ... (vezi toată discuția)
Asigurare de deces...banca GHITA_OCTAVIAN GHITA_OCTAVIAN mama a avut un imprumut la o banca a platit 2 ani si a decedat. in contrct specifica ca are o asigurare de deces cu o firma. am depus tot ce mia cerut banca ... (vezi toată discuția)