symo8na 
	    	Utilizator

symo8na 
	    	Utilizator	    

symo8na, utilizator
 symo8na, utilizator 	
			 Cabinet  Avocat -  Ciurea Cristina, Avocat
  Cabinet  Avocat -  Ciurea Cristina, Avocat 	
			 symo8na 
	    	Utilizator

symo8na 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Daniela2275	                   

Buna ziua! Ce se intampla daca mama mea nu se prezinta la notar in cazul dezbaterii mostenirii unei surori decedate recent?Isi pierde calitatea de ... (vezi toată discuția)
	                    Daniela2275	                   

Buna ziua! Ce se intampla daca mama mea nu se prezinta la notar in cazul dezbaterii mostenirii unei surori decedate recent?Isi pierde calitatea de ... (vezi toată discuția)

moisa simona	                   

Va rog ajutatima ,tatal meu a decedat acum 1an si4 luni ,in familie mai sunt o mama un frate si doua surori(  cu mine 2), toti majori ,intrebarea este cum se ... (vezi toată discuția)
	                    moisa simona	                   

Va rog ajutatima ,tatal meu a decedat acum 1an si4 luni ,in familie mai sunt o mama un frate si doua surori(  cu mine 2), toti majori ,intrebarea este cum se ... (vezi toată discuția)

robert paul	                   

Buna seara.Suntem 3 frati.Parintii nostri au cumparat un apartament prin 1979,(pe numele mamei mele-proprietar).Mama mea a murit acum 6 ani,dar n-am facut taxa ... (vezi toată discuția)
	                    robert paul	                   

Buna seara.Suntem 3 frati.Parintii nostri au cumparat un apartament prin 1979,(pe numele mamei mele-proprietar).Mama mea a murit acum 6 ani,dar n-am facut taxa ... (vezi toată discuția)