am cumparat o masina in 2008 si inmatricularea am vrut sa o fac in 2009 august pt ca nu am avut bani si timp.... la inmatriculari mi-au spus ca masina este blocata in baza de date si nu o pot inmatricula ... ca masina e cercetata penal din 2003 in IASI. masina a avut primul proprietar din IASI al doilea din SUCEAVA si eu al 3-lea . primul a vandut-o in 2001 si al 2-lea in 2008, mie. nu am putut sa aflu ce si cum ca eu stau in timisoara si nu am cum merge acolo la iasi sa vad cum si de ce. masina a fost vanduta in 2001 in iasi si e cercetata penal la iasi din vina primului proprietar.
politia asa mi-a zis : nu poti inmatricula masina , actele raman la noi iti dam placutele cu nr sa circuli asa...
dupa 3 zile de scandal mi-au dat o dovada sa pot circula mai legal... ca alte detalii nu au vrut sa-mi dea.
dupa alte 2 luni am mai aflat ca masina nu o mai pot inscrie pana ce nu aduc eu sentinta de la iasi ca da o pot inmatricula , am sunat pe cel de la suceava si baiatul a zis ca nu stie nimic... el inmatriculad-o in 2001 si cercetarea a aparut in 2003... adevar ca nu cred eu sa fi stiut... alti zic ca imposibil sa nu stie. actele cei de la politie nu mi le dau inapoi. un avocat mi-a zis ca sa se intereseze el la iasi la tribunal ar costa cat nu costa masina.. si sanse nu prea as avea
acuma eu ce pot face sa o inmatriculez... ajutati-ma va rog ...
am aflat de la bucuresti printr-un e-mail ca masina este cercetata de Centrul Zonal de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog Iasi din 2002.
deci care ar mai fi cauza acuma, sau care sunt sansele mele in cazul de fata????
dvs.sunteti cumparator de buna credinta
a fost posibila vinzarea masinii intrucat a fost lasata in custodie proprietarului care nu avea voie sa o instraineze sau sa ii aduca modificari.
aveti de asteptat hotarirea instantei.