avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza canalizari, cum se procedeaza.
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza canalizari, cum se procedeaza.

Am cumparat un apartament intr-un bloc in care conducerea asociatiei este pusa de catre dezvoltator. Nu avem carte tehnica si problemele cu canalizarea si refularile sunt ignorate de catre asociatie. Consider ca asociatia va prelua blocurile cu aceste defecte. In instanta daca ajung chemand in judecata asociatia si dezvoltatorul, trebuie sa platesc o expertiza la toate canalizarile? Cum pot sa fac aceasta expertiza in timpul procesului si nu inainte pentru a nu suporta costurile eu pentru expertiza? Sau cum pot recupera acesti bani dupa proces?
Ultima modificare: Duminică, 22 Mai 2022
dumdum66, utilizator
Cel mai recent răspuns: , 16:29, 13 Iunie 2022
Buna ziua, credeti ca o evaluare ANEVAR poate sa ofere niste indicii cu privire la problemele canalizarilor si in baza acestei evaluari se recomanda expertiza? Nu am vazut niciodata o astfel de evaluare si este ce pot face acum.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iunie 2022
dumdum66, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca va poate ajuta.
Problema este complexă și lipsesc multe date!!Mă puteți contacta in privat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert evaluare pagube Doru Roman Doru Roman Daca cineva ne-a produs pagube prin inundatie in apartament, cine poate face o expertiza a pagubelor inainte sa merg la tribunal sa incep procesul? Sa ... (vezi toată discuția)
Probleme apartament nou michil michil Buna ziua, Am cumparat un apartament da demisol intr-un bloc nou acum 2 luni m-am mutat.A fost cumparat prin credit Prima Casa. Apartamentul de cand m-am ... (vezi toată discuția)
Nelămuriri în proces civil cu expertiză vasea_13 vasea_13 In cadrul unui proces civil cu constructorul si dirigintele de santier, am depus o cerere de asigurare a probelor si am cerut o expertiza. Nelamuriri: 1. Cine ... (vezi toată discuția)