avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contractul meu de închiriere doar ce a fost reinnoit ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contractul meu de închiriere doar ce a fost reinnoit in decembrie ...

Contractul meu de închiriere doar ce a fost reinnoit in decembrie 2022 pe 2 ani de zile si este specificata chiria. Este înregistrat la fisc.
Proprietarul m-a anuntat verbal ca vrea sa mareasca chiria. Are cum sa mareasca chiria sau trebuie sa astepte sa expire prezentul contract?
Cel mai recent răspuns: cris0811 , utilizator 10:03, 22 Iunie 2022
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se subintelege ca 2021, nu mai fiti atit de "vigilent". :) Au observat toti cei care au comentat inainte, nu e o greseala capitala, in justitie se numeste eroare materiala.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca proprietarul doreste sa va modifice chiria, are la dispozitie cateva optiuni:
- modificarea unilaterala a contractului, daca clauzele contractuale ii permit
- modificarea contractului de comun acord, daca sunteti de acord
- rezilierea contractului, in conformitate cu clauzele de reziliere - si aduce alt chirias, dispus sa plateasca o suma mai mare.
Nu se subantelege nimic! Poate fi 2020

latka a scris:

Se subintelege ca 2021, nu mai fiti atit de "vigilent". :) Au observat toti cei care au comentat inainte, nu e o greseala capitala, in justitie se numeste eroare materiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere viocorb@yahoo.com viocorb@yahoo.com am un contract de inchiriere spatiu comercial , sunt chiriasul , perioada contractului este de 2 ani, este stabilita o chirie lunara, care poate fi indexata la ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimba un contract pe numele meu? carmen silva carmen silva Buna ziua, As vrea sa gasesc o motivatie prin care sa trec un contract de inchiriere pe numele meu. Contractul este incheiat de catre tatal meu care a ... (vezi toată discuția)
Clauza de modificare a chiriei ContSters62729 ContSters62729 Am inchiriat un spatiu comercial pe o perioada de 3 ani, eu persoana fizica Este in regula o clauza de modificare a chiriei,poate fi considerata ... (vezi toată discuția)