avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, am și eu o întrebare! Fiul meu în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, am și eu o întrebare! Fiul meu în vârstă de ...

Bună ziua, am și eu o întrebare!
Fiul meu în vârstă de 18 ani a fost prins de poliție în timp ce fuma o țigară cu Canabis împreună cu alți 5 tineri!
Ulterior l-au percheziționat, și găsindu-i permisul de conducere în buzunar, l-au dus la mașină și polițistul ia zis că îi reține permisul fiindcă el a condus drogat!
Vă rog să îmi spuneți dacă este legal cea ce a făcut și ce am putea face în acest caz!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Surcel , Avocat 16:03, 27 August 2022
Domnu' avocat, se pare că nu respectați nu doar principiile de drept dar nici pe cele de ducere a dialogului: atacă ideea dar nu pe emitentul ei. Eu v-am spus "domnu' avocat" fiindcă așa v-ați declarat pe forum, dar eu nu m-am declarat "agent șef". Apreciez că, totuși, nu m-ați numit milițian. :)
Stima!

Alexandru Surcel a scris:

Ultima oară când am verificat, domnule agent șef (sper să nu vă gresesc gradul), nu eram judecător și nici aici nu e instanță, ci forum. Prin urmare, omul care vine aici să.pună o întrebare poate fi prezumat că spune adevărul, iar dacă nu o face, e pe riscul lui. Sfatul primit nu-i va folosi la nimic în acel caz. Vă salut cu respect!

Dacă ați fi respectat principiile de ducere a dialogului, ați fi spus "domnule avocat". Exprimarea "domnu' avocat" este un atac la adresa emitentului ideilor cu care nu sunteți de acord. Și, așa cum a spus pare-se Iisus Christos, "cel de scoate sabia, de sabie va pieri". Reproșați când veți fi dumneavoastră ireproșabil. Până atunci, suportați replicile pe măsura atitudinii dumneavoastră.

hotumattua a scris:

Domnu' avocat, se pare că nu respectați nu doar principiile de drept dar nici pe cele de ducere a dialogului: atacă ideea dar nu pe emitentul ei. Eu v-am spus "domnu' avocat" fiindcă așa v-ați declarat pe forum, dar eu nu m-am declarat "agent șef". Apreciez că, totuși, nu m-ați numit milițian. :)
Stima!

Alexandru Surcel a scris:

Ultima oară când am verificat, domnule agent șef (sper să nu vă gresesc gradul), nu eram judecător și nici aici nu e instanță, ci forum. Prin urmare, omul care vine aici să.pună o întrebare poate fi prezumat că spune adevărul, iar dacă nu o face, e pe riscul lui. Sfatul primit nu-i va folosi la nimic în acel caz. Vă salut cu respect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Thc la volan: testul la salivă nu reflectă ce am consumat, care pot fi consecințele? dropz1337 dropz1337 Bună ziua. Sunt un nou membru al acestei comunitati datorita experientei mele de aseara, 12 octombrie. Si anume, eram cu un amic si prietena lui in mașina ... (vezi toată discuția)
Am făcut un accident sub influenta stupefiantelor Emanuel98 Emanuel98 Am făcut un accident cu mașina, nu am lovit pe nimeni doar miam spart mașina nu sunt pagube materiale sau morale și mi sa reținut permisul și de ... (vezi toată discuția)
Accident cu complicatii alin-rpz alin-rpz Buna ziua, Doresc sa va cer informatii in legagura cu un caz putin mai complicat, tipic romanesc. In urma cu 1 an si cateva luni masina mea a fost implicata ... (vezi toată discuția)