avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Un frate de-al meu a facut un angajament de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Un frate de-al meu a facut un angajament de plata ...

Buna ziua,
Un frate de-al meu a facut un angajament de plata cu cei de la Kruk, in urma unui imprumut de la BCR pe care nu a reusit sa-l plateasca. In urma cu cateva zile datorita unor probleme medicale majore a decedat, ce se va intampla cu plata datoriei ramase de achitat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:12, 22 Septembrie 2022
Ați spus mai sus într-un comentariu că doriți să găsiți pe acest forum pentru nepot o cale mai blândă, și mai îngăduitoare de rezolvare, astfel încât să depășească acest necaz.

Care ar fi soluția mai blândă în viziunea dvs`?

Deja până acum ați primit câteva sugestii în comentariile forumiștilor, care sunt sfaturi aplicabile juridic.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2022
Dapix, utilizator
O cale mai blanda ar fi ca dvs. sa nu mai interveniti. Aveti impresia ca faceti justitie on-line cu mine, va inselati. Ceea ce spuneti mi se pare sarcastic si uneori ironic. Nu stiu ce meserie aveti dar banuiesc .....Nu am nevoie de sfaturile dvs. Sper ca m-ati inteles. Fara suparare !
Multumesc!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aici este un forum juridic public, unde poate comenta orice utilizator respectând regulule forumului.

Nu aveți dreptul să condiționați cine să comenteze la topic și cine nu, pentru că topicul este public și vizualizat/accesat de sute sau mii de cetățeni.

Pe acest forum juridic nu se face justiție online, ci doar se dau sfaturi, sugestii și îndrumări juridice.

Luați la cunoștință că acest forum are moderatori și administratori, și orice comentariu offline sau fals juridic, este șters de moderatori dacă se constată acest lucru.

Pe acest forum deschideți topic numai dacă doriți sfaturi, și nu să primiți răspunsuri care să vă placă dvs, chiar dacă ar fi ireale, sau fără acoperire legală.

Dacă vreun comentariu vi se pare că este fals, sau offtopic, aveți permisiunea să-l raportați la moderatori/administartori, și dacă se confirmă ce susțineți, comentariile raportate vor fi șterse.

Daca vreți JUSTIȚIE, vă angajați un avocat și vă adresați instanței de judecată.
Justiția se face numai în sala de judecată, nu pe forumuri pe internet.

În încheiere vă repet că pe acest forum este interzisă practicarea justiției online.
Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2022
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita datorita unui angajament de plata nerespectat vasiidanielctin vasiidanielctin BUN GASIT !Va rog sa binevoiti a-mi ajuta cu raspuns la intrebarile mele legate de un angajament de plata facut in fata notarului pe care debitorul nu l-a ... (vezi toată discuția)
Executare silita Dana_Abarjan Dana_Abarjan Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am facut un credit in 2008 de 17.000 de lei la BCR, din care am platit 9.600 de lei, dar am ramas fara loc de munca in ... (vezi toată discuția)
Executare silita aurel2010 aurel2010 Am avut un credit de 8000 de euro la BCR am platit pana in 2010, 22 septembrie dupa care am avut un accident si nu am platit 3 luni in decembrie cand am fost ... (vezi toată discuția)