Frate, unde s-a ajuns cu aceasta discutie, dar vorba d-lui Ovidiu: intreb si eu ca nu dau cu paru'. Pai nu?
Prin urmare instalati pe scara un sistem video de supraveghere a fiecarei usi de proprietate, angajati niste softisti si cu un sistem de recunoastre persoane bazat pe inteligenta artificiala va contorizeaza tot ce misca. Asa e bine ?
Pe bune? Misto-ul e la el acasa si nu ai ajuns la maximum, mai sunt posibilitati, cunosc.
La mine la bloc, cheltuielile pe nr. de persoane, ca si la Ovidiu, sunt:
- cheltuieli cu salubritatea, astazi 14 lei/persoana, de maine 21.8 lei de persoana;
- cheltuieli cu energia electrica (cheltuiala variabila), intre 4-si 6 lei de persoana;
-cheltuieli cu diferentele la apa (cheltuiala variabila), intre 2 si 3 lei de persoana;
Total, o bagatela de 20- 30 lei/persoana.
[ link extern ] /
Pentru unii, chiar ca este o bagatela, pentru altii nu-i chiar asa. Faza este ca suntem luati de prosti, de catre cine - de catre unii dintre vecinii nostri, unii cu tupeu!
Dom' Ovidiu - ramane cum am discutat - te-ai lamurit, mai bine nu intrebai, dar stii cum se zice - intrebarea moarte n-are! Iacata, nu a murit nimeni din asta.
Din partea mea, anumite cheltuieli pot fi repartizate proprortional cu nr. de la pantofi. Traiesti pe picior mari, contribui mai mult - daca asa ar prevede onor legislatia...
Sa fiti sanatosi!