avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pentru contorizare căldură pe casa scării blocului ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pentru contorizare căldură pe casa scării blocului de la CET, ...

Pentru contorizare căldură pe casa scării blocului de la CET, locatarii care au centrale individuale pe gaz mai plătesc lucrarea de contorizare pe casa scării?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:23, 19 Martie 2023

Hotărâre locala,pierde cet-ul, nu ne mai debranșarea de la rețeaua cet.

Ultima modificare: Duminică, 19 Martie 2023
latka, utilizator
In acest caz nu puteti spune ca este interzisa montarea centralelor individuale pe gaz.
Debransarea nu este interzisa, e permisa in conditiile art. 33 din legea 325/2006 (care prevaleaza in fata oricarui HCL).
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caldura care ne "ingheata" Nicoleta-Daniela Moldovan Nicoleta-Daniela Moldovan Iarna aceasta am avut surpriza sa ma trezesc la intretinere cu plati in plus de facut. Mai exact, desi am centrala termica de apartament, toate tevile care-mi ... (vezi toată discuția)
Probleme conducata de incalzire enescu_maria enescu_maria Ce conditii trebuie indeplinite ca o conducta de incalzire sa treaca prin casa scarii iar fiecare apartament sa se branseze pe orizontala?Legea permite acest ... (vezi toată discuția)
Tevile de caldura de la subsol e_creanga e_creanga Suntem 12 apartamente cu centrale termice pe gaz si 4 apartamente cu incalzire de la CET.Nu exista repartitoare de caldura dar avem la subsol ... (vezi toată discuția)