avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Sensul de deschidere a usii de apartament ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Sensul de deschidere a usii de apartament este momentan ...

Buna ziua,
Sensul de deschidere a usii de apartament este momentan pe interior, as dori sa o schimb cu deschiderea in exterior. Usa nu se va lovi de usile vecinilor si nici nu va deranja.
Care acte reglementeaza sensul de deschidere a usii, am nevoie de acordul vecinilor/asociatiei?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:44, 22 Iulie 2023
Nu v-am sters nici un mesaj fara justificare si nu v-am blocat. Orice postare trebuie sa se conformeze regulamentului acestui forum. Daca nu aveti o sursa credibila, nu puteti posta povesti, eventual raspunsuri verbale, sau da citate care sunt din legi din o mie noua sute toamna, ce au fost abrogate, sau sunt de pe site-uri dubioase.
www.avocatnet.ro/forum/main/...

"De la bun început trebuie să lămurim un principiu: din momentul în care ai tastat adresa site-ului, ai intrat pe o proprietate privată pe care gazda are dreptul de a și-o administra după cum crede de cuviinţă. Asta nu înseamnă că forumul există doar pentru noi înşine, ci doar că dorim să formăm o comunitate bazată pe oameni care respectă regulile noastre. Regulile de față nu sunt menite să limiteze activitatea vreunui utilizator, ci doar să impună anumite standarde în ceea ce priveşte modul de comunicare pe forum."
Ultima modificare: Vineri, 21 Iulie 2023
latka, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu am vazut in viata mea niciunde ca usa de la apartament sa se deschida in exterior. si nicio norma nu prevede asta pt imobilele de locuit.
dvs va referiti cred ca usa scarii care da, se deschide spre exterior, dar omul intreaba de usa apartamentului care va trebui montata sa se deschida in interior.


ynocentta a scris:

@latka
In alte situatii,as fi detaliat raspunsul dar cum dv stergeti mesajele si blocati topicurile,nu se justifica efortul
Asta este raspunsul oferit de ISU in momentul in care am avut in bloc incendiu


Ultima modificare: Vineri, 21 Iulie 2023
latka, utilizator
Apropo orice usa cu vizor are vizorul amplasat pentru a te uita din interior. Daca e de calitate din Germania nu are nici maner pe exterior.
Cei care au montat altfel au facut ei modificarea si au intors vizorul invers dar nu se poate la usile metalice de exemplu.
Asa ca oricum nu se poate cu orice usa.
Ultima modificare: Vineri, 21 Iulie 2023
w_v_w_v, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@gi-jane2
are dreptate, ma chinui de ceva timp sa-mi amintesc de vreo usa de apartament, pe care s-o fi vazut deschizindu-se in exterior. Nu sunt sigur sa fi vazut asa ceva, dar vreun normativ ISU care sa prevada, sigur n-am gasit, discutia asta a mai avut loc, fara ca cineva sa demonstreze obligativitatea "exteriorizarii" usii, cum insista fara temei o persoana :
www.avocatnet.ro/forum/discu...
daca yno citea atent din linkul indicat, vedea ca e vb de iesire din cladire si nu din ap.

Alte discuții în legătură

Lege sens de deschidere uși apartament Gelu222 Gelu222 Bună seara, Care este articolul de lege, care reglementează sensul de deschidere a ușilor de intrare/ieșire in/din apartament ? Mulțumesc ! (vezi toată discuția)
Bloc- usi montate care nu respecta regulamentul isu locatar_abuzat locatar_abuzat Buna ziua, In blocul in care locuiesc vecinii au instalat pe holul comun inca o usa. La fiecare etaj este o astfel de usa, care sa protejeze \"mai bine\" ... (vezi toată discuția)
Mutare usa acces subsol undral undral Mutare usa acces subsol. Aceesul la subsolul blocului se face din dreptul usii apartamentului de la parter. Daca se deschide usa la subsol ..cel de la parter ... (vezi toată discuția)