avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Pot sa trec apartamentul meu, pe care il am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Pot sa trec apartamentul meu, pe care il am de la ...

Buna ziua! Pot sa trec apartamentul meu, pe care il am de la parintii mei dinaintea casatoriei, SI pe numele sotului, astfel incat sa fim amandoi proprietari? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 19:56, 18 Septembrie 2023
Situatia este urmatoare : sotul este presedinte de asociatie, iar daca se afla trebuie sa renunte. I-am propus sa preia o parte din proprietatea sotiei, sotia sa cedeze , ca sa evitam problemele. La noi in asoc nimeni nu doreste sa preia presedentia asociatiei. Multumesc, intelegeti situatia.
e, asta-i... nu exista niciun motiv pt cedarea proprietatii.

ca sa evitam problemele

sa va bateti cuie in talpa.
Daca se afla, lasa presedintia, sa vedeti daca le convine.
Acest lucru nu se știa când a fost ales că Președinte? Sau s-a mers pe ideea că ce bine e că a acceptat cineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt casatorita cu sotul meu de 15 ani,avem 3 copii impreuna.el ... Raluca2111 Raluca2111 Sunt casatorita cu sotul meu de 15 ani,avem 3 copii impreuna.El a mai fost casatorit si are 1 copil dun prima casatorie.El impreuna cu fosta sotie au un ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre un act de donatie si un contract de vanzare cumparare vreau ca mama mea sa treaca apartamentul pe numele meu. am inteles ca sunt mai multe versiuni printre care donatie si vanzare cumparare. apartamentul fiind al ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, se da urmatoarea situație. tata cu 2 copii ramane ... Magthalena Magthalena Buna ziua, Se da urmatoarea situație. Tata cu 2 copii ramane vaduv. Dupa 4 ani se recasatoreste si are cu actuala sotie inca 2 copii. A achizitionat un ... (vezi toată discuția)