@hob,
Exact asa am inteles si eu, astfel incat am dat si eu un raspuns - care nu a fost pe placul d-lui moderator. In fine, asta a fost la nivelul de informatii de atunci.
Faza este ca nici acum, personal, nu-mi este clar:
- iata ce zice autorul topicului:
In cazul meu lucrurile stau in felul urmator:
a) ACM este contorizata si facturata per proprietate individuala dupa consum.
b) o parte din proprietari nu beneficiaza de aceste servicii.
Cele doua puncte enuntate mai sus probeaza faptul ca aceasta centrala, chiar daca este folosita de o majoritate a proprietarilor, nu este comuna.
Ca sa intelegem situatia dvs., eu v-am adresat cateva intrebari, la care ar fi bine sa faceti lumina.
La punctul a) ziceti ceva de ACM...
La punctu b) ziceti ca o parte dintre proprietari nu beneficiaza de aceste servicii, asta in conditiile in care nu aveati CT proprie, dar la inceput cum a fost? Probabil ca daca tot ati optat pentru CT / bloc, toti proprietarii beneficiau de ACM si incalzirea locuintelor toti, da?
Ca o parte v-ati montat CT proprie, este clar, ati renuntat la CT /bloc .
...................
In fine, ca intelegem noi sau nu, important este sa intelegeti dvs. Pentru asta trebuie sa va adresati in scris as. prop. si functie de raspunsul asociatiei, intreprindeti alte actiuni. Ar fi bine sa actionati, probabil toti proprietarii care au CT/apartament - pentru ca, banuiesc , va aflati in aceeasi situatie.
................................
@latka,
Fiti mai temperat . Nici dvs. nu cred ca ati inteles prea bine situatia, datorita lipsei informatiilor de la inceput, da? Dar daca dvs. aveti premonitii, da, puteti sa ne puneti la coltz !
Daca oamenii au renuntat la sistemul centralizat de incalzire a locuintelor si au optat pentru achizitia unei CT/bloc (probabil ca a fost o hotarare luata de marea majoritate a proprietarilor - deoarece este o investite destul de consistenta), chestiunea cu proprietatea comuna nu a disparut. Ca intre timp, o parte dintre proprietari au renuntat la CT/bloc, este altceva, treaba lor, ca drept dovada ca as. prop. le repartizeaza costuri cu incalzirea spatiilor comune.
De fapt, aici nu inteleg eu: dvs. C3PO, ati participat cu fonduri la achizitionarea CT/Bloc? Dar ceilalti proprietari care intre timp v-ati debransat de la aceasta centrala comuna?
Mai mult, nu inteleg ce este la dvs. - hotarati sa renuntati la sistemul centralizat de incalzire, achizitionati o ditamai CT/bloc, apoi renuntati si la aceasta si va achizitionati o CT/apt....