Buna seara. Am primit amenda penala pentru conducere sub influenta alcoolului,deci persmisul se va anula ,si voi avea dreptul dupa 6 luni de la plata amenzii sa l redobandesc.Permisul meu este belgian,.intrebarea este ,daca dupa 6 luni trebuie sa fac scoala din nou, sau avand in vedere ca este belgian il pot.primi inapoi de acolo? Autoritatile romane pot anula un permis strain? Sau il trimit acolo ,si acolo in belgia ei decid ce fac mai departe? Multumesc anticipat de raspuns!
Cu stima ,Cristi
Buna ziua,
multumesc de raspunsuri. Problema este ca permisul este inca in Romania. DAca ajunge in Belgia, ei mi-l vor trimite fara probleme.Am mai patit asa. Deci problema este in Romania
ermisul meu de conducere anterior a fost trimis în Belgia;Conform verificărilor efectuate în Belgia in baza de date Resper de catre DG Transport Routier et Securité Routière, dreptul de conduce este valabil dar permisul este retras si nu poate fi activat pentru ca mai sunt rezident belgian
Interdictia de a circula pe teritoriul Romaniei a expirat pe 7 decembrie.
Cei de la permise mi-au zis ca nu il pot preschimba pt ca am cazier. Doar trebuie sa dau de redobandire.
Intrebarea mea e totusi pot sa fac scoala din nou? avand in vedere ca permisul nu este anulat?