avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara. Am primit amenda penala pentru conducere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara. Am primit amenda penala pentru conducere sub influenta ...

Buna seara. Am primit amenda penala pentru conducere sub influenta alcoolului,deci persmisul se va anula ,si voi avea dreptul dupa 6 luni de la plata amenzii sa l redobandesc.Permisul meu este belgian,.intrebarea este ,daca dupa 6 luni trebuie sa fac scoala din nou, sau avand in vedere ca este belgian il pot.primi inapoi de acolo? Autoritatile romane pot anula un permis strain? Sau il trimit acolo ,si acolo in belgia ei decid ce fac mai departe? Multumesc anticipat de raspuns!
Cu stima ,Cristi
Cel mai recent răspuns: immer , utilizator 20:31, 13 Decembrie 2024
Buna ziua,
multumesc de raspunsuri. Problema este ca permisul este inca in Romania. DAca ajunge in Belgia, ei mi-l vor trimite fara probleme.Am mai patit asa. Deci problema este in Romania
buna seara
ermisul meu de conducere anterior a fost trimis în Belgia;Conform verificărilor efectuate în Belgia in baza de date Resper de catre DG Transport Routier et Securité Routière, dreptul de conduce este valabil dar permisul este retras si nu poate fi activat pentru ca mai sunt rezident belgian
Interdictia de a circula pe teritoriul Romaniei a expirat pe 7 decembrie.

Cei de la permise mi-au zis ca nu il pot preschimba pt ca am cazier. Doar trebuie sa dau de redobandire.
Intrebarea mea e totusi pot sa fac scoala din nou? avand in vedere ca permisul nu este anulat?

Multumesc anticipat
Eu am înțeles că se poate depune o cerere de duplicat in Romania la departamentul preschimbari permise străine...
am fost, dar au zis ca nu pot sa mi-l schimbe. daca vreau sa am permisul trebuie sa dau redobandire. chiar daca am dreptul sa conduc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am și eu o întrebare vă rog frumos mi-a ieșit interdicția ... Efriam Efriam Am și eu o întrebare vă rog frumos mi-a ieșit interdicția de un an de a conduce pe teritoriul Românie și am permisul al am de Belgia pot să conduc în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, permisul romanesc mi a fost anulat in tara in urma ... User0798 User0798 Buna ziua, permisul romanesc mi a fost anulat in tara in urma consumului de alcool pe 05.mai anul acesta trece un an de la ramanerea definitiva a deciziei. Eu ... (vezi toată discuția)
Salut cum se recapata dreptul de a conduce in romania daca am ... Ovi1993 Ovi1993 Salut cum se recapata dreptul de a conduce in Romania daca am fost condamnat si perioada in care am fost suspendat sa terminat , in momentul respectiv ... (vezi toată discuția)