avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate intenta proces?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate intenta proces?

Buna!
Sper ca postez in categoria in care trebuie...
In urma unei ... intamplari mai nefericite, am apelat la ajutorul politiei. A doua zi, nu mica mi-a fost mirarea sa constat ca un ziar relata cu lux de amanunte intamplarea, dand chiar numele intreg al persoanelor implicate in eveniment, chiar si localitatea. Tin sa precizez ca nimeni nu a venit sa ma intrebe daca sunt deacord cu asa ceva.
Pot sa ii dau in judecata? Care sunt sansele de reusita?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 21:51, 17 Octombrie 2006
da puteti sa deschideti actiune.
Problema e ca nu aveti castig de cauza fara probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal omv22 omv22 Buna ziua, In sept. 2006 am inaintat o plangere penala impotriva unor persoane din administratia publica, intrucat au autorizat construirea unui obiectiv ... (vezi toată discuția)
Cum sa stergi articole cu tine de pe internet ? Balan_Titus Balan_Titus Buna ziua. In urma unui proces care a fost mediatizat ( slab mediatizat, dar totusi mediatizat ) numele unui cunoscut a aparut in presa scrisa si in diverse ... (vezi toată discuția)
Divort si incredintare minor atomica_8700 atomica_8700 buna ziua.sunt casatorita de 2 ani,am un copil de 4 luni iar sotul a plecat de acasa.as vrea sa stiu ce acte trebuie pt inaintarea divortului si cum sa obtin ... (vezi toată discuția)