avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de stabilire a paternității dar nu cunosc ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de stabilire a paternității dar nu cunosc domiciliul ...

Cerere de stabilire a paternității dar nu cunosc domiciliul efectiv al pârâtului, doar Nr de telefon, WhatsApp și adresa de email. In cazul lipsei adresei pârâtului mi se poate anula cererea?
Am declarat că pârâtul locuiește și muncește în Olanda.
Cel mai recent răspuns: Irinaangelica , utilizator 20:53, 26 Ianuarie 2024
De ce nu acum?

poate sa il interogheze la distanta prin comisie rogatorie, dar unde sa il citeze, unde sa il caute ?
Este indicat ca martor în proces chiar tatăl pârâtului. Sigur va confirma cele arătate de reclamantă. Reaua credință a pârâtului nu ar trebui să afecteze interesele minorului.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Dvs puteti sa credeți ce doriți,din punctul meu de vedere sunt sanse mari sa nu ajungeți în faza desemnarii unui avocat curator,exista posibilitatea anularii în procedura regularizări.Paratul.poate sa nu raspunda la tel sau mail ,de unde are instanta garanție ca nr de trl/adresa respectiva ii aparțin..?

Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2024
Irinaangelica, utilizator
Paternitatea copilului se stabileste prin test ADN, nu prin martori, indiferent ca sunt părinții pârâtului sau alte persoane.
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2024
Avocat Neagu Elena, Avocat
Sunteți optimista..Oricum succes!
Tatal e pârât, nu martor.
Dacă tot tine legatura cu copilul, de ce nu îl recunoaște? Ati vb cu el?
Nu il intretine deloc?

Alte discuții în legătură

Am o fetita de 2 luni cu un cetatean strain care nu figureaza pe certificatul de nastere GiuliaM GiuliaM Buna ziua! As dori si eu un sfat! Sunt studenta, am o fetita de 2 luni cu un cetatean strain, insa el nu figureaza pe certificatul de nastere! Cum as putea ... (vezi toată discuția)
Actiune(cerere) proces paternitate si pensie alimentara ancaruxandra ancaruxandra Buna seara, In urma unei relatii de concubinaj, acum 4 luni s-a nascut fetita mea Catinca Maria...inainte de a naste, tatal ei a plecat din tara, dar ... (vezi toată discuția)
Intrebare urgent.....stabilire paternitate eueu eueu Buna ziua.Asi dori sa intreb ce se intampla intr-un proces de paternitate daca tatal biologic a fost chemat in instanta si nu s-a prezentat si nici nu se va ... (vezi toată discuția)