avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de stabilire a paternității dar nu cunosc ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de stabilire a paternității dar nu cunosc domiciliul ...

Cerere de stabilire a paternității dar nu cunosc domiciliul efectiv al pârâtului, doar Nr de telefon, WhatsApp și adresa de email. In cazul lipsei adresei pârâtului mi se poate anula cererea?
Am declarat că pârâtul locuiește și muncește în Olanda.
Cel mai recent răspuns: Irinaangelica , utilizator 20:53, 26 Ianuarie 2024
O data cu stabilirea paternitatii se pot ivi si alte chestiuni ... ar fi bine sa aveti avocat.

Daca aveti si cerere pentru stabilirea pensiei de intretinere ar fi posibil sa solicitati prin Ministerul Justitiei localizare parinte, in baza Conventiei de la Haga privind recuperare pensie intretinere in strainatate. In baza acestei conventii se poate solicita si stabilirea paternitatii... bineinteles, scopul fiind stabilirea pensiei. Ideal ar fi sa cunoasteti adresa acestuia... daca lucreaza cu forme legale treburile ar fi mai simple, autoritatile din Olanda il pot localiza cu usurinta... depinde de autoritatile din tara in care se transmite cererea.

Ar fi posibil sa solicitati plata pensiei de intretinere retroactiv pe o perioada anterioara introducerii cererii, daca dovediti ca cererea a fost intarziata din cauza tatalui.
Mulțumesc, între timp am obținut adresa pârâtului. Ulterior ne va interesa locul de muncă.

c123456 a scris:

O data cu stabilirea paternitatii se pot ivi si alte chestiuni ... ar fi bine sa aveti avocat.

Daca aveti si cerere pentru stabilirea pensiei de intretinere ar fi posibil sa solicitati prin Ministerul Justitiei localizare parinte, in baza Conventiei de la Haga privind recuperare pensie intretinere in strainatate. In baza acestei conventii se poate solicita si stabilirea paternitatii... bineinteles, scopul fiind stabilirea pensiei. Ideal ar fi sa cunoasteti adresa acestuia... daca lucreaza cu forme legale treburile ar fi mai simple, autoritatile din Olanda il pot localiza cu usurinta... depinde de autoritatile din tara in care se transmite cererea.

Ar fi posibil sa solicitati plata pensiei de intretinere retroactiv pe o perioada anterioara introducerii cererii, daca dovediti ca cererea a fost intarziata din cauza tatalui.

Nu îl recunoaște fiindcă este iresponsabil, comod și egoist. Spune că se va revanșa când va fi copilul adolescent. Sigur că am vorbit cu dumnealui. Trimite să un an sau doi câte un "cadou", nu îl întreține.

gi-jane2 a scris:

Tatal e pârât, nu martor.
Dacă tot tine legatura cu copilul, de ce nu îl recunoaște? Ati vb cu el?
Nu il intretine deloc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o fetita de 2 luni cu un cetatean strain care nu figureaza pe certificatul de nastere GiuliaM GiuliaM Buna ziua! As dori si eu un sfat! Sunt studenta, am o fetita de 2 luni cu un cetatean strain, insa el nu figureaza pe certificatul de nastere! Cum as putea ... (vezi toată discuția)
Actiune(cerere) proces paternitate si pensie alimentara ancaruxandra ancaruxandra Buna seara, In urma unei relatii de concubinaj, acum 4 luni s-a nascut fetita mea Catinca Maria...inainte de a naste, tatal ei a plecat din tara, dar ... (vezi toată discuția)
Intrebare urgent.....stabilire paternitate eueu eueu Buna ziua.Asi dori sa intreb ce se intampla intr-un proces de paternitate daca tatal biologic a fost chemat in instanta si nu s-a prezentat si nici nu se va ... (vezi toată discuția)