avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu vecinii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu vecinii

as dori o solutie pentru urmatoarea problema: proprietarii apartamentului de deasupra mea au un caine. problema este ca ei isi scutura toate lucrurile pe balcon si imi umplu mie balconul de par de caine, chiar si in bucatarie am gasit par de caine. as vrea sa stiu carei institutii sa ma adresez pentru ca macar sa-i fac sa respecte regulile de bun simt
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 17:46, 17 Mai 2009
De acord ca o avea vecina ta dreptul la distractie dar in acelasi timp are si obligatia de a respecta pe ceilalti colocatari si linistea lor. Vorbeste cu administratorul sa se duca sa-i spuna ceva.Si daca nu merge asa, cheama politia intr-o seara pt tulburarea linistii publice ;)se va potoli dupa
intradevar, buna idee dar de jena nu pot spune ca vecina mea face.... si eu am o sora mica, poate tu ai mai mult curaj , dar eu nu pot sa spun acest lucru.
dar nu trebuie sa spui ca face.... ci numai ca face MARE galagie#-o
dar nu trebuie sa spui ca face.... ci numai ca face MARE galagie#-o.nu cred ca-ti trebuie prea mult curaj ca sa spui ca face galagie. si apoi nu stiu ce preferi: ca sora ta sa auda.... sau sa spui administratorului sau politiei ca face mare galagie?
ok , merci pentru raspuns, o sa iau in calcul raspunsul tau, merci mult

Alte discuții în legătură

Vecini cu probleme eryurek eryurek Buna ziua, Vreau sa va impartasesc problema mea si in acelasi timp va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. Locuiesc intr-un apartament la etajul 2 de 3 ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi sonia28 sonia28 Buna ziua, Am o problema in legatura cu vecinii care stau deasupra apartamentului nostru.Sunt chiriasi(din cate stiu fara contract legal) si de aproape 2 ani ... (vezi toată discuția)
Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)