avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu vecinii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu vecinii

as dori o solutie pentru urmatoarea problema: proprietarii apartamentului de deasupra mea au un caine. problema este ca ei isi scutura toate lucrurile pe balcon si imi umplu mie balconul de par de caine, chiar si in bucatarie am gasit par de caine. as vrea sa stiu carei institutii sa ma adresez pentru ca macar sa-i fac sa respecte regulile de bun simt
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 17:46, 17 Mai 2009
Vreau si eu un raspuns daca poate cineva sa mi-l dea.Vecina mea de sub mine canta la vioara si la pian si mi s-a pus in vedere in perioada cand ea canta, eu nu am voie sa pun muzica.Este legal?Ce pot face in cazul de fata?
Cine v-a pus in vedere?Vecina?!!!Sau administratorul blocului?!!
Buna ziua,

Si eu ma confrunt cu probleme cu vecinii, respectiv cu un vecin. Mai pe scurt, este o persoana pe la 60 ani, foarte tafnoasa si pus intotdeauna pe cearta. Pana acum i-am facut o reclamatie la Politie (pt ca se imbatase si arunca cu pet-uri de bere pe masina mea) de unde a rezultat o amenda de 500 ron (pe care a contestat-o in istanta, fara castig de cauza) De atunci e si mai pornit impotriva mea si a familiei mele, il banuim de niste zgarieturi cu cheia pe ambele masini, aparute peste noapte, dar nu putem demonstra nimic. Partea proasta este singurele locuri in care putem parca masinile sunt langa "gradina" lui. Ca sa fiu mai explicita, in fata blocului in care locuiesc, exista un teren care banuiesc ca ar fi al CFR-ului avand in vedere ca este langa sina de tren (str moinesti sector 6) si ca nu exista niciun fel de constructii. Si se pare ca pamantul este destul de fertil intrucat o parte din vecinii mei si-au amenajat gradini de legume pe el. Acum un an, a venit o echipa care a daramat toate garajele ilegale cat si gradinile de legume. Vecinul meu, perseverent din fire, si-a refacut gradina, a montat din nou gard si dupa ce-si termina treaba in gradina are grija ca toate gunoaiele, resturile, etc sa le depoziteze in fata sau in spatele masinii mele. As dori sa stiu unde pot reclama acest lucru (amenajarea unei gradini de legume pe un spatiu pe care nu-l detine, banuiesc ca nu e legal ceea ce face). De asemenea, ma gandesc sa montez o camera de supraveghere la balcon, sa pot filma masinile si vreau sa stiu as avea vreo problema din punct de vedere legal.
Puteti filma fara grija. E domeniu public.
Nu puteti face nimic din moment ce nu sunteti proprietar cu acte in regula pe terenul pe care parcati masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini cu probleme eryurek eryurek Buna ziua, Vreau sa va impartasesc problema mea si in acelasi timp va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. Locuiesc intr-un apartament la etajul 2 de 3 ... (vezi toată discuția)
Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi sonia28 sonia28 Buna ziua, Am o problema in legatura cu vecinii care stau deasupra apartamentului nostru.Sunt chiriasi(din cate stiu fara contract legal) si de aproape 2 ani ... (vezi toată discuția)