avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare cumparare..
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare cumparare..

Buna ziua.Avem o mica problema si nu stiu daca sa dorm linistita sau nu.Sotul meu a cumparat casa unei matuse cu contract de vanzare cumparare inainte de casatorie.Problema este ca aceasta matusa a dobandit casa si terenul printr-un act de mostenitor ,doua din surori au dat semnatura ca ii cedeaza ei partea.Dar se pare ca mai exista un frate care murise si care avea mostenitori care nu au luat parte la acea dezbatere.Noi nu avem de unde sa stim intelegerile lor .Sunt decedati cei in cauza.Actul a fost in regula cu banii dati in fata notarului ,autentificat.Noi am facut o noua casa pe acest teren ,cu acte in regula.Acestia cer acum parte din casa si din teren.Se poate anula contractul de vanzare cumparare facut acum 23 de ani?Pe langa mai exista 3 ha de teren ale acelei matusi la care s-a dezbatut masa succesorala dupa moartea acesteia ,iar bunica sotului a primit acele trei ha.Ce poate cere fata decedatului in istanta?Vrea jumatate din propietatea noastra si jumatate din tot terenul de la camp..
Ultima modificare: Vineri, 12 Aprilie 2024
manea_georgy2006, utilizator
Cel mai recent răspuns: manea_georgy2006 , utilizator 15:34, 14 Aprilie 2024
Doar daca va da in judecata o puteti cere
Multunesc tuturor pentru sfaturi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare partaj succesoral Traian ionescu Traian ionescu Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Matusa mea, intoarsa anul trecut din Germania unde a trait din 1973 a descoperit un partaj succesoral din 1998, facut la un ... (vezi toată discuția)
Succesiune /informații RodicaAurica RodicaAurica Succesiune /informații Buna ziua, Va solicit ajutorul pentru o situație foarte complicată. Suntem mai multi frați și părinti noștri au decedat în ... (vezi toată discuția)
Succesiune mai complicata? niculici2006 niculici2006 Imi cer scuze dar apelez la d-voastra pt lamurirea unor probleme si voi scrie mai in detaliu pt a intelege mai bine situatia. Deci pt cine are rabdare si in ... (vezi toată discuția)