avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Art.xvii alin 8 din kegea 296/2023 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Art.xvii alin 8 din kegea 296/2023 .....unitatile/instituțiile ...

Art.xvii alin 8 din kegea 296/2023 .....unitatile/instituțiile administrativ teritoriale.......aici se încadrează biblioteca judeteana?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:43, 3 Iulie 2024
Eu nu am găsit în ordonanta 63 din 20.1.....nici un articol care se refera la instituțiile de cultura, sau ka biblioteci
Nici nu trebuie sa gasiti ..cititi definitia institutiilor publice si veti vedea ca biblioteca este o institutie publica... se mentioneaza clar cui se aplica acea OUG.

Nu trebuie sa se scrie mot-a- mot.
Ultima modificare: Duminică, 30 Iunie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Adică legea 334/2002 anexele 1 și 2 nu mai trebuie respectate din momentul în care ordonanta 63/2010 a fost aprobata prin lege și s a publicat în monitorul oficial?

Ordonanta 63/2010
Art. III. -
(1) Pentru îndeplinirea atribuţiilor prevăzute de lege, la stabilirea numărului de posturi din aparatul de specialitate al primarului, aparatul de specialitate al consiliului judeţean, precum şi din instituţiile publice locale înfiinţate prin hotărâri ale autorităţilor deliberative, autorităţile administraţiei publice locale se încadrează în numărul maxim de posturi determinat potrivit anexei care face parte integrantă din prezenta ordonanţă de urgenta


Biblioteca judeteana la care ma refer este înființată prin decret de Carol I acum 140 de ani, nu prin hotărâri ale autorităților deliberative........
Ultima modificare: Duminică, 30 Iunie 2024
goplanet, utilizator
Va legati de ceva ce nu mai e de actualitate ... legislatia bugetarilor se schimba pe zi ce trece ..prin OUG s-a derogat de la acele prevederi ;la care tot faceti referire .. Infiintarea este una, iar organizarea si functionarea se tot schimba prin lege.
De actualitate este art.8 don legea 296/2023 art xvii, care face referire la ordonanta 63/2010 art.III.. Art.III din ordonanta care zice ...........Pentru îndeplinirea atribuţiilor prevăzute de lege, la stabilirea numărului de posturi din aparatul de specialitate al primarului, aparatul de specialitate al consiliului judeţean, precum şi din instituţiile publice locale înfiinţate prin hotărâri ale autorităţilor.......
Deci înființate nu ....altceva
Ultima modificare: Duminică, 30 Iunie 2024
goplanet, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. o institutie publica cu personalitate juridica ( serviciul ... sppsv2008 sppsv2008 Buna ziua. O institutie publica cu personalitate juridica ( serviciul public de gestionare a cainilor fara stapan) finantata din bugetul local al unei ... (vezi toată discuția)
Exceptii numar maxim de posturi prevazut de o.u.g. nr. 63/2010 Darie Tudor Darie Tudor Salut! O.U.G. nr. 63/2010 nu ma lasa sa-mi petrec concediul, ca oamenii. Azi noapte am terminat organigrama & restul documentelor, pe care primarul trebuie ... (vezi toată discuția)
Oug nr. 63/2010 privind restructurarile la nivel local alexandru andra alexandru andra S-a publicat in MO nr.450/02.07.2010.. La institutie infiintata prin HCLSector... cum , cati ramanem..... Poate ordonatorul principal de credite sa propuna ... (vezi toată discuția)