Exista o hotarare judecatoreasca de anul trecut, executorie dar nu definitiva, prin care sotul este obligat sa plateasca o pensie de intretinere pentru copil de 1/4 din venitul lui net. Dupa ce s-a dat hotararea el nu a respectat-o si ii trimite copilului o suma infima lunar. Hotararea a stabilit ca are de dat retroactiv o suma mare de bani. S-a facut apel prin care cere sa fie suma fixa iar luna aceasta se va da hotararea definitiva. Pot face plangere penala ca nu plateste imediat ce am hotararea sau trebuie sa astept 3 luni?
Pe pagina primita de la Familieretshuset impreuna cu documentele trimise de mine, in dreapta sus am Sagsnummer iar mai jos ''Yours Nr. .../2022 apoi scrie ca au primit cererea mea si ca in momentul acesta (luna iunie) au multe cazuri in asteptare, de aceea nu imi pot da un raspuns atat de repede pe cat si-ar dori. Dupa care imi scriu ca imi inapoiaza documentele fara sa motiveze de ce. Incheie cu ''you will hear further from us as soon as posible''...iar pe paginile inapoiate nu au scris nimic.
Pe de alta parte, pe pagina lor am gasit ca ei nu mai primesc prin posta ci doar online documentele deoarece cele prin posta ei le distrug dupa o luna!
Nu mai inteleg nimic, ne intrebati daca se rezolva ca v-au dat actele si dv. aveti o hartie care spune ca se ocupa?
Aveti si nr. de caz, probabil aveti contactul Agentiei exacte care se ocupa de caz. Aveti nr de telefon, email... cereti informatii.
Faptul ca scrie ca se ocupa dar mi-au inapoiat actele nu garanteaza acest lucru, de aceea incerc sa aflu daca e normal...
Daca exista un precedent, atunci ok, inseamna ca asta este parte din procedura pe partea lor.