avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constituirea a 2 ipoteci asupra unui singur imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constituirea a 2 ipoteci asupra unui singur imobil

Este posibil ca asupra unui singur imobil (apartament) sa se constituie 2 ipoteci pt a garanta 2 credite ,in situatia in care pt primul credit s-a constituit 1 ipoteca pana la valoarea unei parti din imobil,apoi la o data ulterioara s-a constituit o a 2 ipoteca asupra aceluiasi imobil pt diferenta din valoarea apartamentului
Cel mai recent răspuns: mihail_303 , utilizator 13:15, 26 Iulie 2013
Problema la mine e ca am fost si intr-o discutie cu directorul de agentie si acesta nu a motivat in nici un fel acest raspuns, spunand doar ca banca isi rezerva dreptul de a da sau nu acordul cu privire la grevare de ipoteca de rang superior. De 6 luni ma ocup de acest credit de refinantare si in momentul cand acesta s-a aprobat si am depus cererea de acord, banca m-a invitat la 2 discutii pentru a-mi face contraoferte... nici una nu a fost la fel de avantajoasa pentru mine cum ar fi refinantarea, asa ca am refuzat contraofertele. Drept urmare banca acum nu vrea sa imi dea acest acord.
E clar ca sunt rau intentionati, in plus ca au adus in discutie argumente de genul ca ar trebui sa accept contraoferta si sa fiu recunoscator pentru ca atunci cand ei mi-au acordat creditul (2008) nici o alta banca nu mi-ar fi acordat atat de usor....
In plus e vorba de firma mea, asa ca fiind personalitate juridica nu pot sa ma adresez OCPI...
As fi dispus sa deschid un proces dar intrebarea e daca am vreo baza legala prin care sa dovedesc acest abuz...

Va multumesc pentru raspuns!
Buna ziua

Nu aveti nici o propunere cum sa imi rezolv aceasta problema?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot pune ipoteca pe o casa ipotecata deja? Costin Savescu Costin Savescu Am o casa ipotecata de banca. Mai pot pune o ipoteca in favoarea unei persoane fizice la un imprumut de bani pe care sa mi-l dea acea persoana prin notar? In ... (vezi toată discuția)
Ipoteca bancii pe 15 ani si...alti creditori Irina S. Irina S. Daca exista un imobil ipotecat de catre banca, pe o perioada de 15 ani dar intre timp apar alti creditori chirografi, ce se intampla cu bunurile ipotecata in ... (vezi toată discuția)
Delapidare fonduri de catre fosta administratora Avran Razvan - Cabinet Avocat Avran Razvan - Cabinet Avocat situatia de fapt: in ianuarie 2008 s-a constatat in urma sistarii caldurii si apei calde ca fosta admin. nu a platit facturile din ultimii 2 ani, rezultind ... (vezi toată discuția)